1 June 2016
Things to Do , Εκδηλώσεις

Mamma μόνο Μία... σήμερα στη Λεμεσό

Μάθε πώς να γίνεις ο coach του παιδιού σου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2016

Ο Δρ. Γιάννης Καλογεράκης, διεθνούς φήμης Σύμβουλος και Εκπαιδευτής, παρουσιάζει το Mamma μόνο Μία -μια παρουσίαση που θα ενθουσιάσει και θα διαφωτίσει όλους του Γονείς και όποιον άλλο θελήσει να την παρακολουθήσει.

Η διάλεξη θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 5.30μμ-7.30μμ. με γενική είσοδο €20 που περιλαμβάνει κοκτέιλ.

Το περιεχόμενο της διάλεξης κινείται στους εξής βασικούς άξονες :

· Πώς επικοινωνώ αποτελεσματικά με παιδιά και εφήβους

· Μιλώ ΜΕ τα παιδιά μου ( όχι ΣΤΑ παιδιά μου )

· Πώς οι διάλογοι με τα παιδιά μας δεν είναι δικοί μας μονόλογοι

· Βοηθώ τα παιδιά μου να αναπτύξουν τη Συναισθηματική τους Nοημοσύνη

· Καθοδηγώ τα παιδιά μου ώστε να προσαρμόζονται, να έχουν αυτοπειθαρχία και κοινωνικές ικανότητες.

· Προετοιμάζω το παιδί μου για να είναι ανάμεσα στους ηγέτες του αύριο 

‘Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δρ. Καλογεράκης… « οι γονείς και γενικά οι άνθρωποι με ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη χαρακτηρίζονται πρωτίστως από αυτοεπίγνωση και αυτοπειθαρχία με την έννοια της οργανωμένης διαχείρισης των συναισθημάτων τους. Αυτό έχει δύο αποδέκτες: τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.  Όταν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματά μας αλλά και των παιδιών μας και να τα διαχειριστούμε σωστά, προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας από επικίνδυνες εμπλοκές. Αυτομάτως δε, είμαστε και ευαίσθητοι αφού προφυλάσσουμε τα παιδιά μας δημιουργώντας πρόσφορο κλίμα για την ανάπτυξη αποτελεσματικής επικοινωνίας μαζί τους. Στην παρουσίαση αυτή θα μάθουμε την αξία της αυτοεπίγνωσης και της αυτοπειθαρχίας και πως θα την αναπτύξουμε για να γίνουμε πολύ καλύτεροι γονείς».

Η διάλεξη διοργανώνεται από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών INTERLEAD (www.interlead.com.cy) το οποίο λειτουργεί με επιτυχία από το 1994 διδάσκοντας 7 διαφορετικές γλώσσες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Είναι εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας και Πιστοποιημένο ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΑΔ).

Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποτείνονται στο 25-338522 ή στο interlead@primehome.com

Ώρα: 17.30-20.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close