Πάμε Ταξίδι , Guide

Ikos Oceania: Στα Νέα Μουδανιά, στη Χαλκιδική, ένας παράδεισος σε περιμένει!

Μία Infinite lifestyle all-inclusive εμπειρία!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2016

Είναι υπέροχο να αντικρύζεις το Αιγαίο Πέλαγος από παντού! Κι αυτό ακριβώς απολαμβάνεις στο Ikos Oceania! Από το μπαλκόνι σου, από την πισίνα, από τα ατμοσφαιρικά του εστιατόρια, αλλά και από την ιδιωτική του αμμουδιά. Είναι ένας επιβλητικός ξενοδοχειακός προορισμός στην Χαλκιδική, που σου προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Πανοραμική θέα!

Οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι του απλώνονται παντού και καταλήγουν απαλά προς την ιδιωτική του παραλία. Μια ανέγγιχτη, χρυσή αμμουδιά -που εκτείνεται σε μήκος 350 μέτρων-, σε περιμένει… στολισμένη με έλατα, και με τη θάλασσα της Μεσογείου να παίζει στα πόδια της! Η προνομιακή του τοποθεσία και η καλά δομημένη συστοιχία των δωματίων και κτιριακών εγκαταστάσεων του, σου εξασφαλίζουν απρόσκοπτη και μοναδική θέα και σου προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία! Συνολικά υπάρχουν 298 όμορφα διαμορφωμένα δωμάτια και σουίτες, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια, και στην πλειοψηφία τους διαθέτουν ιδιαίτερο μπαλκόνι.

 

Με μοναδικές υπηρεσίες

Στο Ikos Oceania, οι επιλογές σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες μοιάζουν απεριόριστες. Ξεσκόνισε τη ρακέτα σου με έναν αγώνα τένις, ανέβα σε ένα ποδήλατο για να ανακαλύψεις την εξοχή ή εξερεύνησε τη θάλασσα με ένα καγιάκ. Τόσες πολλές δυνατότητες – και τόσες επιλογές έχεις στη διάθεσή σου χωρίς επιπλέον κόστος! Κι αν θες να απολαύσεις τη δροσιά της πισίνας ή της θάλασσας, μάθε ότι, τόσο οι εξωτερικές του πισίνες όσο και η περιοχή της παραλίας, έχουν όλες ανακαινιστεί. Έχει, επίσης, προστεθεί μία πισίνα για ενήλικες και μία ξύλινη προβλήτα. Ακόμη, καθώς λιάζεσαι ή ρομαντζάρεις στην πελώρια βεράντα του, απολαμβάνεις έναν νέο αναβαθμισμένο διακοσμητικό καταρράκτη που είναι πραγματικά, μια όαση δροσιάς! Το ολοκαίνουριο bar στην πισίνα με το κομψό καθιστικό χώρο, καθώς και το νέο beach bar, στο οποίο έχεις τη δυνατότητα να γεύεσαι κοκτέιλ από τα χέρια των βραβευμένων mixologists του Ikos, θα σε χαλαρώσουν και θα σε ξεδιψάσουν!

Όλα για σένα!

Με τις απεριόριστες επιλογές αναψυχής και ψυχαγωγίας, το Ikos Oceania είναι η ιδανική επιλογή διακοπών για όλους! Με τον αναβαθμισμένο και επανασχεδιασμένο χώρο εισόδου και υποδοχής, το κεντρικό μπαρ Indigo και το εξωτερικό σαλόνι, τους χώρους του ανακαινισμένου Deluxe Collection Lounge, τις υπηρεσίες Concierge και το χώρο ενηλίκων στο μπαρ Helios, αλλά και με τις γαστρονομικές του προσθήκες και την ολική ανακαίνιση του εστιατορίου Flavors και του μπουφέ, τη δημιουργία χώρου αποκλειστικά για ενήλικες, τη νέα είσοδο στο εστιατόριο Fusco μέσα από γυάλινο ασανσέρ και το νέο μονοπάτι που παρέχει εύκολη πρόσβαση στα εστιατόρια Provence και Anaya, όλα είναι έτοιμα να σε υποδεχτούν σε έναν επίγειο παράδεισο!

Εκλεκτή γαστρονομία

Στο Ikos Oceania οι γαστριμαργικοί ορίζοντες εκτείνονται πέρα από κάθε φαντασία. Τέσσερα εστιατόρια à la carte μετατρέπουν κάθε δείπνο σε μια γαστρονομική εμπειρία.

Ouzo

Απόλαυσε πρωινό, μεσημεριανό και το βράδυ, το μενού à la carte που δημιούργησε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρης Λαζάρου.

Fusco

Στο επώνυμο εστιατόριο του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Andrea Fusco, τα πιο φρέσκα υλικά αναμιγνύονται με κορυφαίες μαγειρικές ικανότητες για να δημιουργήσουν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις.

Anaya

Εξερεύνησε ορισμένες από τις πιο απολαυστικές ασιατικές γεύσεις με το εμπνευσμένο του μενού, δημιουργία των βραβευμένων σεφ του Anaya, που παρουσιάζει πιάτα από την Κίνα, την Ταϊλάνδη και την Ινδία.

Provence

Το στολίδι του Ikos Oceania. Ένα εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου που μετατρέπει κάθε δείπνο σε ξεχωριστή εμπειρία.

Flavors

Ένας μπουφές μεσογειακών γεύσεων, με φόντο την εντυπωσιακή ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους.

 

Dine Out

Το Ikos Oceania απολαμβάνει να ταξιδεύει τους φιλοξενούμενους στις αυθεντικές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Γι’ αυτό, η πρόταση Dine Out, σου προσφέρει την ευκαιρία να γευθείς μια νύχτα εξαιρετικών τοπικών εδεσμάτων και κρασιών σε προσεκτικά επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής.

Εμπειρία Deluxe Collection

Αν απολαμβάνεις την Deluxe Collection τότε, μια σειρά από προνόμια και υπηρεσίες, όπως είναι η αποκλειστική χρήση της ιδιαίτερης πισίνας και των περιοχών περιορισμένης πρόσβασης στην παραλία σε περιμένουν. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου εξειδικευμένη υπηρεσία Room Service, καθώς και ιδιαίτερες επιλογές για το mini bar. Ταυτόχρονα, ένας ειδικά επιφορτισμένος υπεύθυνος φροντίζει για την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας.

 

Ζήσε το όνειρο!

Το σύγχρονο και καινοτόμο στυλ του Ikos Oceania μέσω του έξυπνου σχεδιασμού του, της παρεχόμενης υπηρεσίας Infinite lifestyle all-inclusive, της 24ωρης υπηρεσίας in-room dining και των ποικίλων υπηρεσιών και δραστηριοτήτων της παραλίας του, σου εξασφαλίζουν την ιδανική πρόταση διακοπών. Εδώ ζεις μία απόλυτα χαλαρωτική και, ταυτόχρονα, πολυτελή διαμονή, ενώ, έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις την επαναστατική ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας των παραδοσιακών all-inclusive διακοπών και της ελευθερίας που προσφέρει η εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών στα Ikos Resorts. Οι βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ, οι αποκλειστικές υπηρεσίες για τους Deluxe πελάτες, η ευρεία γκάμα 300 διεθνών και τοπικών οίνων, καθώς και τα παριζιάνικα προϊόντα και οι θεραπείες spa από την Anne Semonin, σίγουρα σου εξασφαλίζουν αξέχαστες διακοπές στο πιο ειδυλλιακό τοπίο.

 

Τηλ.: +30 2373 095100 / Πληροφορίες: http://ikosresorts.com/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close