Πάμε Ταξίδι , Guide

Ikos Olivia: Η απόλυτη all inclusive εμπειρία διακοπών!

Χωρίς σκοτούρες και… χωρίς πορτοφόλι, ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική σε περιμένει για μια αξέχαστη διαμονή που ξεπερνά κάθε φαντασία!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2016

Καλωσόρισες στο όνειρο!

Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Χαλκιδικής, πάνω στο κύμα και πήρε το όνομα του από τα αιωνόβια ελαιόδεντρα που βρίσκονται διάσπαρτα στους κήπους του. Με την απεραντοσύνη της θάλασσας να σε αγκαλιάζει από παντού, και το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων του, που πραγματικά σε εντυπωσιάζει, -όπως και οι design στολές που φοράνε και που έχει σχεδιάσει ο Έλληνας Designer Nassos-, όλα αυτά, σε κάνουν να νιώθεις βασιλιάς. Εξάλλου, οι άπειρες επιλογές που σου προσφέρει και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να πληρώσεις για τίποτα -στα Ikos Resorts όταν λένε all inclusive το εννοούν-, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές της ζωής σου!

Με νέες παραθαλάσσιες σουίτες

Το Ikos Olivia έχει λειτουργήσει τέσσερις ολοκαίνουργιες παραθαλάσσιες σουίτες – μπανγκαλόου δύο δωματίων, που αποτελούν την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας, καθώς βρίσκονται σε προνομιούχα παραθαλάσσια τοποθεσία είτε στο ισόγειο επίπεδο με ιδιωτικό κήπο είτε στον πρώτο όροφο με μπαλκόνι. Λίγα βήματα μόνο από την παραλία, οι σουίτες προσφέρουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, αναδεικνύοντας τη μοναδική τοποθεσία του resort στην όμορφη ακτογραμμή της Χαλκιδικής. Οι ολοκαίνουριες, εξαιρετικά ευρύχωρες σουίτες είναι ιδανικές για μεγάλες οικογένειες, καθώς προσφέρουν δύο υπερσύγχρονα και κομψά δωμάτια και ξεχωριστό σαλόνι με μοντέρνα και πολυτελή διακόσμηση για επιπλέον ιδιωτικότητα. Τους χώρους αυτούς συμπληρώνουν ιδανικά ένα μπάνιο και ένας ανεξάρτητος χώρος ντους, εφοδιασμένο εξ’ ολοκλήρου με καλλυντικά και προϊόντα μπάνιου της Anne Semonin. Οι παραθαλάσσιες αυτές σουίτες διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι ή ιδιωτικό κήπο με ξαπλώστρες ακριβώς μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου.

 

Όλα για τη δική σου άνεση!

Το Ikos Olivia διαθέτει 136 δωμάτια και junior σουίτες και 159 ανεξάρτητες bungalow suites όπου οι φιλοξενούμενοι χαλαρώνουν στα ιδιωτικά τους μπαλκόνια, τους περιποιημένους κήπους και τις άνετες βεράντες. Ανάμεσα τους περιλαμβάνονται και bungalows που βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Η διαμονή σου καλύπτει κάθε σου ανάγκη και ανταποκρίνεται σε κάθε σου προσδοκία. Γαλλικά προϊόντα περιποίησης Anne Semonin, μηχανές καφέ nespresso (οι κάψουλες του καφέ ανανεώνονται καθημερινά χωρίς χρέωση), επώνυμα ποτά στο mini bar τα οποία επίσης ανανεώνονται καθημερινά, υποδοχές για όλων των ειδών ηλεκτρικές συσκευές ακόμη και usb είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

 

Διακοπές για σένα και όλη την οικογένεια
Μην σε αγχώνει για το πού θα αφήσεις το παιδί και πώς θα περάσει όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο του. Το παιδικό club του Ikos Olivia ‘Hero Kids Club’ παρέχει τα πάντα και δίνει την ευκαιρία στους γονείς να χαλαρώσουν. Ο βρεφικός σταθμός (η μόνη υπηρεσία με έξτρα χρέωση), το mini club στο οποίο το προσωπικό μιλά πολλές γλώσσες (για ηλικίες 4-11 ετών) και το εφηβικό club (για ηλικίες 12-17 ετών) λειτουργούν κάτω από την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας Worldwide Kids Company, ενός βρετανικού οργανισμού παιδικής φροντίδας. Ανακάλυψε την ιδιωτική παραλία του Ikos Olivia και άφησε τα πιτσιρίκια να παίζουν στην ήρεμη ακτή, κάτω από την επίβλεψη και φροντίδα του καινοτόμου προγράμματος Beach Childcare, στο οποίο οι επαγγελματίες της φροντίδας των παιδιών τα προσέχουν χωρίς επιπλέον κόστος και ως μέρος του Mini Club και του εφηβικού Club.

Εκλεκτή κουζίνα αστέρων!

Πέντε θεματικά εστιατόρια με a la carte menu και buffet-style μεσογειακή κουζίνα βρίσκονται στη διάθεσή σου και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μάλιστα, τα τρία από αυτά έχουν Michelin star chef menus. Το μενού στο εστιατόριο Ouzo, υπογράφει ο Michelin starred chef Λευτέρης Λαζάρου και εκεί σερβίρονται αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Στο Fusco που είναι ιταλικό εστιατόριο, το μενού έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος με Michelin Andrea Fusco. Τo Provence σερβίρει γαλλικές γεύσεις και φέρει την υπογραφή των βραβευμένων με Michelin The Pourcel Borthers. Στο Flavors με chef τον Γιάννη Βασιλειάδη έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον πιο πλούσιο μεσογειακό μπουφέ και στο Anaya, ασιατικές γεύσεις διά χειρός Edwin Phua. Πέραν τούτων το Ikos Olivia, σου δίνει τη δυνατότητα να γευτείς τη ντόπια κουζίνα εκτός ξενοδοχείου σε μια ελληνική ταβέρνα χωρίς να πληρώσεις, με το πρόγραμμα dine-out experience.

 

300 ετικέτες κρασιών!

Το Ikos Olivia φημίζεται και για το wine list του. 300 ετικέτες με τα καλύτερα κρασιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό συνοδεύουν τις πιο φίνες γεύσεις των εστιατορίων του. Τα δε cocktails που σερβίρονται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και φυσικά στην πισίνα και στην παραλία, φέρουν την υπογραφή του mixologist Αριστοτέλη Παπαδόπουλου, παγκόσμιου νικητή του World Class 2009!

 

Χαλάρωσε με στυλ!
Ανακάλυψε τις μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας του Ikos Olivia Spa, ένα ναό γαλήνης όπου μπορείς να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία. Οι θεραπείες του, είναι σχεδιασμένες από την εταιρία πολυτελών spa του Παρισιού Anne Semonin και προσφέρονται σε έξι δωμάτια θεραπειών, ανάμεσα τους και μια σουίτα για ζευγάρια. Επιπρόσθετα, μπορείς να απολαύσεις Jacuzzi, τις εγκαταστάσεις του γυμναστήριου του με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και το μοντέρνο εξοπλισμό cardio-fitness, το χαμάμ, τη σάουνα, το ατμόλουτρο και τα ψυχρά λουτρά καθώς επίσης και το κομμωτήριο και το σαλόνι περιποίησης νυχιών. Πέραν τούτου το Ikos Olivia προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει tennis club, κέντρο ποδηλασίας, γυμναστήριο, θαλάσσια σπορ καθώς και βόλτα με σκάφος όπως επίσης και δυνατότητες για πεζοπορία.

Beach life
Ποτέ η εμπειρία του beach life δεν ήταν πιο συναρπαστική. Η ιδιωτική παραλία με τις άνετες ξαπλώστρες και οι τεράστιες πισίνες του Ikos Olivia, σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Από εκεί και πέρα το σέρβις στις ξαπλώστρες και η δυνατότητα που δίνεται να παραγγείλει κανείς ποτά, σνακ και φρούτα ενώ κάνει ηλιοθεραπεία, είναι ένα εξτραδάκι που θα αγαπήσεις φανατικά!

 

Κλείσε θέση τώρα!

  • Αν θες να ζήσεις μια Infinite lifestyle all-inclusive εμπειρία και 24ωρη υπηρεσία in-room dining, τότε, βρίσκεσαι στο ξενοδοχείο που ξέρει να τα προσφέρει στο maximum!
  • Ακόμη, προσφέρει τις ολοκαίνουριες σουίτες δύο δωματίων, σε προνομιακές τιμές και επιπλέον δωρεάν μεταφορά από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (SKG), αξίας άνω των £141, για όλες τις απευθείας on-line κρατήσεις για τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις.

 

 

Τηλ.: +30 2373 095100 / Πληροφορίες: www.ikosresorts.com/olivia/

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close