Πάμε Ταξίδι , Guide

Porto Sani: Καταφύγιο στο… όνειρο!

Θα σε πάρω να φύγουμε… σε άλλη γη, σε άλλα μέρη! Και η πυξίδα των φετινών διακοπών μας οδηγεί στο Sani Resort στην Χαλκιδική

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2016

Ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο

Το υπέροχο, ατμοσφαιρικό, φιλόξενο και πολυτελές συγκρότημα απλώνεται σε έκταση 4.500 στρ., περιτριγυρισμένο από καταγάλανα νερά και πανέμορφη φύση. Περιλαμβάνει τέσσερα πολυτελή ξενοδοχεία με δωμάτια, σουίτες και εξοχικές κατοικίες, μια υπερσύγχρονη μαρίνα σε κλειστό κολπίσκο, τρία εξαιρετικά spa, πληθώρα καλών εστιατορίων, εμπορικό κέντρο, αθλητικές εγκαταστάσεις και θαλάσσια σπορ.

Μία ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών

Η αρχιτεκτονική του σέβεται το περιβάλλον και οι κήποι του είναι μικρές οάσεις χρωμάτων κι αρωμάτων! Παντού διακρίνεις την άψογη λειτουργικότητα, την προσεγμένη άνεση, κομψή πολυτέλεια και παντού απολαμβάνεις εξαιρετικές παροχές. Είτε στης υψηλής αισθητικής, με πολυτελείς ντιζαϊνάτες σουίτες-βίλες του Sani Asterias Suites, είτε στο προσανατολισμένο για οικογενειακές διακοπές Sani Beach Club, είτε στα ανακαινισμένα και αισθητικά ανανεωμένα δωμάτια και επαύλεις του Porto Sani Village & Spa αλλά και στο all time classic Sani Beach Hotel & Spa. Αλλά, εκείνο που πραγματικά σε κερδίζει είναι το αληθινό χαμόγελο των ανθρώπων του. Είναι τόσο εγκάρδιο και τόσο ζεστό που σε κερδίζει μεμιάς!

 

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία στο Porto Sani

Βρίσκεται γύρω από τη Sani Marina και είναι ένα all-suite spa ξενοδοχείο που προσφέρει τη γαλήνη της απομόνωσης σε ένα πολυτελές περιβάλλον, την ευζωία ενός αποκλειστικού spa, και τις απολαύσεις ενός gourmet καταφύγιου. Σε αυτή την ξεχωριστή ατμόσφαιρα γαλήνης, ισορροπίας και ομορφιάς, χαλαρώνεις, διασκεδάζεις, ανανεώνεσαι!

Η γαστρονομία στο Porto Sani

Εκλεπτυσμένα, φινετσάτα εστιατόρια, αλλά, και μοντέρνοι, φωτεινοί χώροι για χαλαρές διαθέσεις προσφέρονται για μια μοναδική εμπειρία εστίασης στο πολυτελές θέρετρο.

  • Artemis Restaurant

Εδώ θα γευτείς τα πλέον ευφάνταστα και δημιουργικά πρωινά, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα προϊόντα, ενώ το βράδυ, το a-la-carte μενού θα σε εκπλήξει ευχάριστα με τις gourmet επιλογές του σεφ.

Είδος: Διεθνής, Μεσογειακή κουζίνα

  • Lagoon Restaurant

Μεσημεριανές και βραδινές γαστριμαργικές απολαύσεις δίπλα στην πισίνα του Porto Sani, με επιλογές από ένα άρτια καταρτισμένο μενού.

Είδος: Gourmet

  • Sea Breeze Bar

Υγιεινοί φυσικοί χυμοί φρούτων και smoothies, gourmet καφέ και επιλογές από ένα μενού ευεξίας το πρωί και το μεσημέρι, ενώ γαργαλιστικά κοκτέιλ, απεριτίφ πριν το δείπνο, σαμπάνια και χαλαρωτικά ποτά κάνουν το βράδυ σου δίπλα στην πισίνα αξέχαστο.

Είδος: Cocktail - Lounge bar

  • Byblos

Το εντυπωσιακό μενού του Byblos ‘φιλοξενεί’ ιδιαίτερες γεύσεις όπως χαβιάρι εξαιρετικής ποιότητας σερβιρισμένο με παραδοσιακούς και καινοτόμους τρόπους, αλλά και μία δελεαστική επιλογή από εκλεκτές και προσεγμένες γεύσεις υψηλής γαστρονομίας.

Και Superfoods στο Sani

Οι άνθρωποι του Sani πιστεύουν στη δύναμη και την αξία που μας δίνει η σωστή διατροφή για την ευζωϊα, τόσο του νου όσο και του σώματος. Τα περισσότερα από τα Superfoods στο Porto Sani, προέρχονται από τη τοπική φάρμα στο χωριό της Νέας Φώκαιας και σου δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά κατευθείαν από τα χωράφια. Ο Σεφ φροντίζει και σου παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα πιάτα που παρασκευάζει ειδικά για την δημιουργία ενός υγιεινού διαιτολογίου.

Mοναδική εμπειρία γαστρονομίας στο Sani Marina

Η Sani Marina Piazza έχει το αποκλειστικό προνόμιο να βρίσκεται στην καρδιά της πιο κοσμοπολίτικης πολιτείας του Sani Resort. Είναι η επιτομή της καλής ζωής, μιας και πλαισιώνεται ιδανικά από εστιατόρια με διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, ελληνικές ταβέρνες και ουζερί, μπαρ και καφέ τα οποία σου προσφέρουν απλόχερα αυτό που επιθυμείς.

  • Asian

Η νέα είσοδος στην γαστρονομική σκηνή του Sani Resort αναδύει εξωτικά αρώματα και γεύσεις της Ανατολής. Με signature dishes και επηρεασμένο από την Ταϋλάνδη, την Κίνα και την ευρύτερη Ασία ενώ δεν απουσιάζουν τα κλασικά Καντονέζικα πιάτα, τα sushi rolls, τα αυθεντικά noodles και τα φρέσκα θαλασσινά.

  • Ντομάτα

Είναι ένα από τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, σύμφωνα με το αγγλικό Conde Nast Traveller, και ο σεφ της, Χρύσανθος Καραμολέγκος, ένας από τους πέντε πιο δημιουργικούς Έλληνες σεφ, σύμφωνα με τα ελληνικά γαστρονομικά κριτήρια. Τα τελευταία χρόνια, στο μενού του συμπεριλαμβάνει και πιάτα τα οποία υμνούν την επιστροφή στις αξίες του υγιεινού φαγητού.

  • Katsu

Το κοσμοπολίτικο Katsu Japanese restaurant αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στη γαστρονομία και τη διασκέδαση, μιας και θεωρείται το πιο δημοφιλές διεθνές εστιατόριο της Χαλκιδικής και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Βραβευμένο από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, και με Χρυσό Σκούφο από το Αθηνόραμα, το Katsu παρουσιάζει μια εντυπωσιακή fusion γιαπωνέζικη κουζίνα που αξίζει να δοκιμάσεις.

  • Ψαρόγιαννος

Παραδοσιακά πιάτα και νόστιμοι ουζομεζέδες για μεσημεριανές ή βραδινές απολαύσεις που μυρίζουν Ελλάδα. Φιλική ατμόσφαιρα, εξαιρετικό service και τέλεια σπιτικά γλυκά του κουταλιού.

  • Βόσπορος Grill House

Μυρωδάτα ψητά, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και ολόφρεσκες σαλάτες, συνοδεία σπιτικού κρασιού, είναι κάποιες από τις γευστικές αρετές αυτής της παραδοσιακής ταβέρνας, μαζί με τον κήπο της φυσικά που είναι ό,τι πιο δροσερό για τις ζεστές καλοκαιριάτικες μέρες.

  • Macaroni

Δημιουργικό ιταλικό μενού με φρεσκοψημμένες πίτσες, νόστιμες μακαρονάδες, υπέροχα γλυκά και μια σωστά ενημερωμένη λίστα κρασιών.

  • Ψαροταβέρνα Αλέξης

Βραβευμένη ως η καλύτερη ταβέρνα στην Χαλκιδική, ο Αλέξης για πάνω από 15 χρόνια προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα σε όλα του τα πιάτα. Το πιο φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, σαλάτες και λιχουδιές –κάποιες δικής του έμπνευσης– σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το ελληνικό ταμπεραμέντο.

Sani Gourmet

Στους χώρους του δημοφιλούς resort οργανώνονται κάθε χρόνο φεστιβάλ μουσικής, καλών τεχνών και γαστρονομίας. Το Sani Gourmet ήταν φέτος αφιερωμένο στα νέα ταλέντα της γαστρονομίας. Ανερχόμενα αλλά και αναγνωρισμένα ήδη ονόματα από τη Δυτική Ευρώπη και τις μεσογειακές χώρες κατέπληξαν με την καινοτομία και την εφευρετικότητά τους, στο ιδανικό περιβάλλον των κοσμοπολίτικων εστιατορίων του Sani Resort. Και το Sani Gourmet δεν μένει εδώ... Φέτος, εμπλουτίζει περαιτέρω το πρόγραμμά του -καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου-, με μια σειρά από pop-up gourmet εμπειρίες, με τους chef-επισκέπτες να δημιουργούν αποκλειστικά δείπνα. (Πληροφορίες: www.sanigourmet.gr)

Ιδανικό για όλους!

Η ευζωία βρίσκει το απόλυτο νόημά της σε όλες τις δραστηριότητες του Porto Sani: από τη φιλοξενία, τη χαλάρωση δίπλα στην πισίνα, τις γαστρονομικές απολαύσεις ή τη διασκέδαση στο Sea Breeze μπαρ! Όλα είναι σχεδιασμένα για να κάνουν το δικό σου όνειρο των διακοπών πραγματικότητα. Και γι’ αυτούς που επιθυμούν οργανική και υγιεινή διατροφή, έχουν σχεδιάσει μια ποικιλία μενού εμπλουτισμένη με προϊόντα χαμηλών λιπαρών, ζάχαρης και αλατιού, καθώς και παιδικές τροφές για τα μικρά.

 

Spa experience

Το well-being Porto Sani αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση και εσωτερική γαλήνη, ενώ, το μοναδικό περιβάλλον του The Spa Suite αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας παρέχοντας εξατομικευμένες περιποιήσεις αρωματοθεραπείας, προσωπικούς γυμναστές και one-on-one μαθήματα γιόγκα. Δοκίμασε μία από τις εκπληκτικές θεραπείες αναζωογόνησης και νιώσε υπέροχα!

Ανακάλυψε την παραλία του Μπούσουλα

Δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τη δροσερή εμπειρία της υπέροχης, γραφικής και ρομαντικής παραλίας του Μπούσουλα. Πρόκειται για μια πανέμορφη εκτεταμένη παραλία, 7 περίπου χιλιομέτρων, με ψιλή λευκή άμμο, ρηχά γαλαζοπράσινα νερά, αμμόλοφους και με φόντο ένα πυκνό πευκόδασος. Στη νότια άκρη της παραλίας υπάρχει beach bar του Sani Resort που προσφέρει όλες τις ανέσεις: ξαπλώστρες, ντους, φαγητά, καφέ, ποτά και δροσερά κοκτέιλ. Η υπόλοιπη παραλία είναι μόνο άμμος και κρυστάλλινα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου. Και πάντα, με θέα τον Όλυμπο!

 

 

Τηλ.: +30 23740 99500 / Πληροφορίες: http://www.sani-resort.com/

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close