Πάμε Ταξίδι , Guide

Ταξιδεύουμε με τη Celestyal Cruises στο Αιγαίο!

Νέο επίπεδο κρουαζιέρας από το καινούργιο brand name του Ομίλου Λούης

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2016

Ο Όμιλος Louis, που πρώτος καθιέρωσε την κρουαζιέρα στην Κυπριακή αγορά πρίν  35 χρόνια, πρωτοπορεί και πάλι ανεβάζοντας ουσιαστικά το επίπεδο της.  Έτσι φέτος προτείνει  ένα πολύ αναβαθμισμένο προϊόν για ανεπανάληπτες κρουαζιέρες  με τα κρουαζιερόπλοια  της Celestyal Cruises  από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηρακλείου.

Το νέο brand name του Ομίλου Λούης, ‘Celestyal Cruises’ αποτελεί την πλέον έξυπνη επιλογή για διακοπές για τους Κύπριους επιβάτες, καθώς είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που μπορεί να τους μεταφέρει σε τόσους πολλούς προορισμούς στο Αιγαίο σε μόνο τρεις ή τέσσερις ή εφτά ημέρες.  Οι επιβάτες παράλληλα με  την επίσκεψη σε όμορφους προορισμούς, απολαμβάνουν εξαιρετική φιλοξενία, αυθεντικό ελληνικό φαγητό, κρασί  και γνήσια ελληνική ψυχαγωγία, ενώ έχουν τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάσουν κρουαζιέρα και διαμονή στην ξηρά σε προορισμό της επιλογής τους. Η εταιρεία επενδύει στη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας όχι μόνο πάνω στο πλοίο αλλά και στις εκδρομές, ενώ στον επίσημο προγραμματισμό της εταιρείας έχουν ενταχθεί μοναδικές θεματικές κρουαζιέρες και θεματικές εκδρομές με πυλώνες το κρασί, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τη διασκέδαση.

Με τιμές από μόνο 465 Ευρώ που περιλαμβάνουν και μετ’ επιστροφής εισιτήριο για την Αθήνα ή το Ηράκλειο, πετάξτε στις ομορφιές του Αιγαίου και του Ελληνισμού του σήμερα και του χθες και απολαύστε λιγότερο χρόνο εν πλω και σίγουρα περισσότερους προορισμούς αφού από την πρώτη κιόλας μέρα θα βρεθείτε σ’ ένα από τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά όπου το ασπρογάλανο κυριαρχεί. 

Ταξιδεύοντας με τη Celestyal Cruises στο Αιγαίο, οι επιβάτες βιώνουν εν πλω μια αυθεντική ελληνική εμπειρία, επισκεπτόμενοι τη Μύκονο και τη Σαντορίνη αλλά και άλλα πιο μικρά νησιά, όπως η Πάτμος, Ίος, Σύρος ή Μήλος, σε τιμές που περιλαμβάνουν διατροφή, πακέτα ποτών και μία εκδρομή στην αρχαία Έφεσο.

Είναι όμως και η εμπειρία εν πλω, με μοναδικές θεματικές κρουαζιέρες στα πλήρως ανανεωμένα κρουαζιερόπλοια επιπέδου της Celestyal Cruises, που θα εμπλουτίσουν τις διακοπές σας με μια θάλασσα αναμνήσεις. Κάθε δρομολόγιο για το 2016, έχει να διηγηθεί μία διαφορετική ιστορία αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας κάτω από τρεις θεματικές ενότητες: Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού, Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ, Ιστορίες Οίνο-γαστρονομίας.   Συναυλίες παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με την ορχήστρα του Θανάση Πολυκανδριώτη αλλά και σύγχρονης ποπ μουσικής με αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές όπως την Μελίνα Ασλανίδου, την Κατερίνα Στικούδη,  τον Γιώργο Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους.  Πάρτι με γνωστούς Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς (Θέμης Γεωργαντάς, Γιώργος Χειμωνέτος και άλλοι) εκτοξεύουν το επίπεδο διασκέδασης σε νέα επίπεδα.  Ζήστε την Ελληνική παράδοση με το Λύκειο Ελληνίδων που και φέτος συνεργάζεται με την Celestyal Cruises. Απολαύστε όλα τα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, τα προϊόντα και τις γεύσεις της Ελλάδας με την γευσιγνωσία διαφορετικών τυριών, τοπικών εδεσμάτων και πιάτων καθώς και οινογνωσίας Ελληνικών κρασιών και ποτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συνδυάστε λοιπόν μια διαμονή στην Αθήνα ή το Ηράκλειο με μια αξέχαστη κρουαζιέρα σε εκπληκτικά προσιτές τιμές.  Και αυτό το καλοκαίρι η κρουαζιέρα έχει όνομα και την σφραγίδα ποιότητας του Ομίλου που εδραίωσε τον τουρισμό στην Κύπρο. Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της Louis στο 77778555 ή απευθυνθείτε στον τουριστικό σας πράκτορα.  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close