Bars & Clubs , News & Events

Φέτος οι Τρίτες του καλοκαιριού θα είναι... State Club

Οι MADnights έρχονται για να κάνουν και το φετινό μας καλοκαίρι υπέροχο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2016

Όλοι έχουμε περάσει έστω και μία καταπληκτική νύχτα στο State NightClub. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα νυχτερινά στέκια του νησιού μας με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και διασκέδασης,που μας επιφυλάσει και φέτος καυτές καλοκαιρινές νύχτες.

Το σκοπό αυτό ανέλαβαν αποκλειστικά τα παιδιά του MAD Nights όπου για περισσότερο από δύο χρόνια «βάζουν» μπόλικη τρέλα στο τρόπο διασκέδασης μας προσφέροντας μας πάντοτε κάτι μοναδικό. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι όπως μας δήλωσαν ανέλαβαν να τρελάνουν τις Τρίτες μας στην Λευκωσία.

Εμείς με την σειρά μας, είμαστε σίγουροι πως με το δικό τους μοναδικό τρόπο, με νέες εκπλήξεις και νέες ιδεές θα μας διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε συνεργασία με τους κορυφαίους Κύπριους DJs, διάφορες live εμφανίσεις από πολυσηζητημένους Έλληνες καλλιτέχνες και concepts κατευθείαν από το εξωτερικό. Μας υποσχέθηκαν  μοναδική μουσική εμπειρία και βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Σημειώστε την ημερομηνία: Η αρχή γίνεται στις 14 Ιουνίου με τους DJs A. Chris και DJ Nichola Salochin. Σε εβδομαδιαία βάση λοιπόν θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά #MADtuesdays.

Τέλος δεν θέλησαν να μας αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες για τις υπόλοιπες Τρίτες και μας «προκάλεσαν» να παρευρεθούμε στο STATE έτσι ώστε να δούμε από κοντα΄ το τι θα ακολουθήσει και να παρτάρουμε με τον δικό τους τρόπο όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close