Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ανακαλύψαμε το τροπικό beach bar της Αγίας Νάπας

Για καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στη θάλασσα που θα σου μείνουν αξέχαστες

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2016

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά κάτι αλλάζει τα τελευταία δύο χρόνια στον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό του νησιού. Η Αγία Νάπα ξαφνικά κάνει ολικό λίφτινγκ και ανανεώνεται σταδιακά.

Καινούργια μαγαζιά κάνουν την εμφάνισή τους, τα παλαιότερα ανανεώνονται ενώ το πιο όμορφο είναι το γεγονός πως επιτέλους τα ξενοδοχεία της πόλης ανακαινίζονται στο φουλ! Καινούργια μπαλκόνια, φρεσκοβαμμένα κτήρια, ανανεωμένα και μοντέρνα λόμπι κάνουν την εμφάνισή τους στα άλλοτε γερασμένα τουριστικά καταλύματα της Αγίας Νάπας.

Στον ρυθμό της ανανέωσης με ριζικές αλλαγές στις κτηριακές του εγκαταστάσεις μπήκε και ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας, το Αστερίας το οποίο οικοδομήθηκε το 1983. Τα τελευταία δύο χρόνια το γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην μαγευτική περιοχή του Μακρόνησου ανακαινίζεται διαρκώς, απέκτησε σπα, καινούργια δωμάτια, έπιπλα, ένα όμορφο seafood εστιατόριο το Κοράλλι αλλά και ένα… μυστικό, τροπικό θα έλεγα beach bar που εντυπωσιάζει.

Levels Beach Bar
Έχοντας στο πηδάλιό του δύο νέους ανθρώπους με όραμα το ξενοδοχείο Αστερίας κατάφερε να αποσείσει από πάνω του την τουριστική ταυτότητα των '80s και '90s και να εκσυγχρονιστεί.

Αν βρεθείς-που θα βρεθείς δε γίνεται-αυτό το καλοκαίρι προς Αγία Νάπα πλευρά και αναζητάς ένα all day μπαράκι με καλό φαγητό, αλκοολούχα ποτά και δροσερά κοκτέιλ δίπλα από τη θάλασσα πρέπει να πας εδώ!

Το Levels Beach Bar βρίσκεται στο ξενοδοχείο Αστερίας, έχει υπέροχη θέα, μοιάζει με ξύλινο κατάστρωμα πλοίου και διαθέτει εξωτικά γκαζέπο και ξαπλώστρες στην χρυσή αμμουδιά του. Ανοίγει από τις 9.00 μέχρι τα μεσάνυχτα και σου σερβίρει ό,τι τραβά η ψυχή σου.

Ένα χώρος που είναι διαμορφωμένος σε επίπεδα εξού και το όνομα Levels τον οποίο θα αγαπήσεις με την πρώτη σου επίσκεψη. Χαλαρή μουσική όλη την ημέρα, κοκτέιλ, καφέδες, φαγητό και άπλα δίπλα στο κύμα. Σου συνιστώ να το επισκεφτείς για ρομαντικό τετ-α-τετ ένα καλοκαιρινό βράδι με πανσέληνο με το ταίρι σου. Θα με θυμηθείς.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close