Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα… γλυκό πειρασμό στα Λεύκαρα

Ένα μικρό και χαριτωμένο μαγαζάκι στα στενά σοκάκια του γραφικού χωριού

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2016

Αναμφίβολα τα Λεύκαρα συγκαταλέγονται στη λίστα με τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου. Ένα γραφικό χωριό με τόσους κρυμμένους θησαυρούς αλλά και μακραίωνη ιστορία και μεγάλη παράδοση. 



 

Μικρά μαγαζάκια με ιδιαιτερότητες έκαναν το τελευταίο διάστημα την εμφάνισή τους στο χωριό δίνοντας ένα άλλο αέρα στην κοινότητα δίνοντάς μας ταυτόχρονα περισσότερες επιλογές κατά τη διάρκεια της εξόρμησής μας εκεί. 
 

Η νέα μας ανακάλυψη λέγεται ‘Ώρα για γλυκό’ και μας αρέσει πολύ. Πρόκειται για ένα ακόμη ολοκαίνουργιο μαγαζάκι στα Πάνω Λεύκαρα που φτιάχνει σπιτικά γλυκά με αγνά υλικά. Στη βιτρίνα του μαγαζιού θα βρεις cookies σε διάφορες γεύσεις, cupcakes, τoύρτες, κέικ, σιροπιαστά και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου. 
 

Σου προτείνω το ολόφρεσκο και πληθωρικό σε γεύση carrot cake, την ιδιαίτερη πάστα Φλώρα και το γαλακτομπούρεκο αμαρτία. Το ζαχαροπλαστείο μαζί με τα γλυκά που σου φτιάχνει σερβίρει κρύους και ζεστούς καφέδες, σπιτική λεμονάδα και πορτοκαλάδα, γάλα με τριαντάφυλλο και αναψυκτικά. 
 

Ένας μικρός χώρος θα σε φιλοξενήσει με μικρά τραπεζάκια για να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας το γλυκό σου με την παρέα σου. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close