Εστιατόρια

Η ψαροταβέρνα που θα σε κάνει να νιώσεις βασιλιάς!

Μία μεγάλη ποικιλίαπιάτων που ξεκινάαπό ψαρομεζέδες μέχρι το σουφλέ ψαρικών σε περιμένουν εδώ!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2016

Με την απρόσκοπτη θέα προς τη μαρίνα της περιοχής και με τον ήλιο και το αεράκι να σε δροσίζουν και να σε ταξιδεύουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι στη φημισμένη ψαροταβέρνα Captain's Table θα νιώσεις βασιλιάς! Η συνταγή του εστιατορίου είναι συνταγή επιτυχίας.

 

 

Είναι ένα πάντρεμα του ποιοτικού, νόστιμου φαγητού με την ωραία και φιλόξενη ατμόσφαιρα που τη δημιουργεί και την προσφέρει μια συντονισμένη ομάδα ανθρώπων που φροντίζουν να νιώσεις ευχάριστα καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σου. Αυτό και μόνο είναι εγγύηση ότι θα σε κάνει να πας και να ξαναπάς το συντομότερο!

 

 

Ο πλουσιότατος μεζές του διαθέτει πέραν των 20 πιάτων και αποτελείται από σαλάτα, ορεκτικά, ποικιλία ψαριών και θαλασσινών -τηγανητών και σχάρας. Όμως, το εστιατόριο έχει ετοιμάσει αρκετά νέα πιάτα για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, τα οποία συνδυάζουν τη γνωστή, ανώτερη ποιότητά του μαζί με την αυθεντική νοστιμιά που μας προσφέρουν η ίδια η κυπριακή φύση και η θάλασσα!

 

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Η εξαιρετική ποιότητα και η απίστευτη ποικιλία στις επιλογές φρέσκων ψαριών -από την ψαριά της ημέρας-, καθώς και η φιλική προσέγγιση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων της δημοφιλούς ταβέρνας του Ζυγίου, είναι σήμα κατατεθέν.

Τι να δοκιμάσεις
Αν δεν έχεις δοκιμάσει το σουφλέ ψαρικών που ψήνεται και σερβίρεται μέσα σε αληθινό κοχύλι (περιλαμβάνεται στο ψαρομεζέ), ψάξε το! Όπως, επίσης, και τα σπιτικά γλυκά του: κέικ καρότου, σοκολατίνα, μπανόφι, τιραμισού και μπακλαβάς.

Γιατί να πας!
Φρέσκα λαχταριστά ψάρια, αστακομακαρονάδα, καλαμάρι γεμιστό, μύδια φρέσκα και άλλοι πεντανόστιμοι γαστρονομικοί θησαυροί της θάλασσας έρχονται στο πιάτο σου και τους απολαμβάνεις στην πιο διάσημη ψαροταβέρνα του Ζυγίου!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close