Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μία παραμυθένια αυλή "άνθισε" στα Λεύκαρα

Καλό φαγητό και ποτό κάτω από την κληματαριά μίας όμορφης αυλής στα Λεύκαρα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τι και αν μπήκε το φθινόπωρο στην Κύπρο έχουμε ακόμα καλοκαίρι και τα τραπεζάκια παραμένουν έξω όπως ακριβώς και στο Lefkara Coffee Yard Bar-Restaurant στα Πάνω Λεύκαρα της επαρχίας Λάρνακας.

 

 

Το μαγαζί διαθέτει μία πολύ όμορφη αυλή την οποία σκεπάζει μία μεγάλη κληματαριά ενώ πράσινα φυτά βρίσκονται περιμετρικά της. Ξύλινα τραπεζάκι και χρωματιστές ξύλινες καρέκλες συμπληρώνουν τον χώρο που σου θυμίζει νησιώτικο ελληνικό νησί. Η αυλή το βράδυ με τον χαμηλό φωτισμό της γίνεται ακόμα πιο όμορφη και ατμοσφαιρική.

 

 

Το μαγαζί σερβίρει καφέδες και διάφορα ροφήματα καθημερινά από νωρίς το πρωί ενώ τα μεσημέρια και τα βράδια σερβίρει πιάτα από την κυπριακή και διεθνή κουζίνα. Σουβλάκια, σεφτελιές, είδη σχάρας και διάφορα άλλα σνακ.
Επίσης, το μπαρ θα σου φτιάξει αλκοολούχα ποτά, μαργαρίτες και άλλα κοκτέιλ.

 

 




Το μαγαζί τις Κυριακές έχει όμως την τιμητική του αφού ανάβει τον φούρνο του για το εκλεκτό φαγητό των Λευκάρων, τον λευκαρίτικο ταβά. Ο τταβάς σερβίρεται κατόπιν παραγγελίας κάθε Κυριακή και κοστίζει €12 το άτομο. Ένας πανέμορφος χώρος, στεγασμένος σε ένα παλιό πετρόκτιστο σπίτι απόλυτα εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική της κοινότητας των Λευκάρων που θυμίζει άλλες εποχές, ιδανικός για φαγητό, καφεδάκι, ποτό και χαλάρωση.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close