Bars & Clubs , News & Events

Γνωστό wine bar της Λευκωσίας ανακαινίστηκε και επιστρέφει

Με ανανεωμένο χώρο, μεγαλύτερη λίστα κρασιών και νέα signature cocktail με κρασί

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα το wine bar Φελλός στη Στασάνδρου έκανε φουλ ανακαίνιση, μεγάλωσε τον χώρο του, τόνωσε τη διάθεσή του και επιστρέφει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου για μία δυναμική σεζόν με καλό κρασί και ανεβασμένη διάθεση. 
 

Ο Φελλός ήταν το μοναδικό μαγαζί της πρωτεύουσας που επέλεξε να στηρίξει την εγχώρια παραγωγή κρασιού σερβίροντας αποκλειστικά κυπριακές ετικέτες. Ο ανανεωμένος χώρος είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με τον προηγούμενο, με ψηλά και χαμηλά τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο ενώ το μπαρ μεγάλωσε, άλλαξε όψη και αισθητική. 

Στον ανακαινισμένο χώρο βρίσκεται επίσης και κάβα όπου θα πωλούνται κυπριακά αλλά και ελληνικά κρασιά. Πολλές ετικέτες επιλεγμένων κυπριακών και ελληνικών κρασιών θα συμπληρώνουν τις κάρτες του μαγαζιού ενώ περιποιημένα signature cocktails προστέθηκαν στο μενού με βάση το κρασί. 

Πλούσιες πιατέλες τυριών και αλλαντικών θα συνοδεύουν το κρασί σου ενώ θα έχεις και τη δυνατότητα να παραγγείλεις και πιατέλα με σουβλάκι από τον Prima House. Ανάμεσα στις αλλαγές προστίθενται και βραδιές με μουσική όπου ντόπιοι Djs θα μας διασκεδάζουν με τις μουσικές τους επιλογές. 

Ο Φελλός επιστρέφει δυναμικά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με μουσικές επιλογές από τον Dj Ευγένιο Πέτσα στις 21.00. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close