Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα ρετρό gastrobar με αμερικανικό χαρακτήρα

Ένας all day χώρος σε μία πανέμορφη τοποθεσία με πλούσιο μενού

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2016

Το Jackson Gastro Cafe-Bar έχει δικό του χαρακτήρα και μας αρέσει. Ένα πρώην καφενείο μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο χώρο με ρετρό διακόσμηση που συνδυάζει τα στοιχεία των κυπριακών καφενείων του περασμένου αιώνα με το σήμερα. Ένα vintage γαλάζιο μπαρ με ξύλινες ψηλές καρέκλες ξεχωρίζει ενώ ολόκληρη η τοποθεσία που βρίσκεται το μαγαζί έχει τύχει ανάπλασης πρόσφατα και έχει δώσει ένα πολύ όμορφο χαρακτήρα στην περιοχή της κοινότητας Κιτίου. 

 

 

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το μαγαζί χρησιμοποιούσε τον εξωτερικό του χώρο προς την πλατεία για τα τραπέζια του ταυτόχρονα με το εσωτερικό του. Το μενού του μαγαζιού διαθέτει πολλές και διάφορες επιλογές που ικανοποιούν τα όλα τα γούστα. Πιάτα τα οποία θα συναντήσεις σε όλα τα καλά gastropub και του εξωτερικού. 

 


Το μαγαζί ανοίγει από νωρίς το πρωί σερβίροντας πρόγευμα και καφέδες, διάφορα νόστιμα σνακ και σάντουιτς και φτάνει με φαγητό και ποτό μέχρι αργά το βράδυ. Εκείνο που κίνησε το ενδιαφέρον μας είναι το Jackson Burger (€9) με λιωμένο τυρί cheddar, τραγανό μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια αλλά και το γεμιστό κοτόπουλο (€7.50) με μοτσαρέλα, λιαστές ντομάτες και καραμελωμένα κρεμμύδια. 

 


Το μενού ανάμεσα στις επιλογές του σου δίνει την ευκαιρία αν θα είσαι με μεγάλη παρέα να παραγγείλεις ανάμεσα σε football platter (€12.50) με διάφορα είδη σχάρας, platter τυριών και αλλαντικών αλλά και φρούτων. 
Ένας casual παρείστικος χώρος για all day χαλαρή έξοδο με καλό, χορταστικό american food σε πολύ καλές τιμές αλλά και μια μεγάλη λίστα αλκοολούχων ποτών και κοκτέιλ. 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close