Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

4 νέα club ετοιμάζονται για το μεγάλο opening!

Η νυχτερινή μαςζωή αλλάζει

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016

Νέες προτάσεις για εξόδους, για διασκέδαση και για ποτό με την παρέα σου και όχι μόνο, φέρνει ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Με αρκετά openings που έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε, και με άλλα που έρχονται, η νυχτερινή μας ζωή αλλάζει εικόνα και οι επιλογές μας πληθαίνουν.

Εμείς μαζέψαμε τα πιο ενδιαφέρον ξεκινήματα και σου δίνουμε ιδέες για το που να πας για shots και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.


Club View
Σε έναν ανακαινισμένο χώρο με διάθεση για να προσφέρει εναλλακτική λύση στη βραδινή διασκέδαση της πρωτεύουσας, αναμένουμε να δούμε τα επόμενα happenings και events που ετοιμάζει. Με mainstream κυρίως μουσική, με ελληνικά και ξένα κομμάτια, γνωστούς DJs, live happenings και πολλές εκπλήξεις, αναμένεται ότι θα φέρει μια νέα -πολύ αναγκαία- νότα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, ειδικά για τους 20 και άνω. Οι πόρτες του άνοιξαν στις 8 Οκτωβρίου και η γενική είσοδος του είναι 10 ευρώ με ένα ποτό.
(99089997) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III, Λευκωσία


La Suite Club
Η Λεμεσός δεν αλλάζει μόνο εικόνα, αλλά και άποψη. Το Sesto Senso Gold μας αποχαιρετά και στη θέση του έρχεται -στον ανακαινισμένο του χώρο- το La Suite Club. Όπως μαθαίνουμε τα βράδια οι ελληνικοί και ξένοι mainstream ήχοι του θα μας ανεβάζουν τη διάθεση, ενώ δεν θα λείπουν οι guest djs, οι εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών και όχι μόνο. Οι πόρτες του ανοίγουν στις 04 Νοεμβρίου.
(25222265) Λεωφ. Μακαρίου 115, Λεμεσός.




L'ARC
Ένα Prive club το σίγουρα οποίο θα συζητηθεί. Επιλέγοντας να κρατήσουν την έναρξη τους σχεδόν μυστική, με επιλεγμένους επώνυμους καλεσμένους από τη showbiz, την τηλεόραση, τη μόδα και όχι μόνο και με μια μυστηριακή -σχεδόν- πρόσκληση, υπόσχεται να αναστατώσει τη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού και να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.. Opening party στις 28-29 Οκτωβρίου.
(70008838) Γωνιά Αθηνών και Παλαιολογίνας, Λεμεσός.

 



Rote
Μια κόκκινη πόρτα μας προσκαλεί να ζήσουμε ένα αλλιώτικο κόσμο, με techno και house beats στην καρδιά της Λεμεσού. Μια νέα πρόταση, που ομολογουμένως έλειπε από την όμορφη πόλη. Ήδη οι guest DJs τους μας τράβηξαν την προσοχή, ενώ υπόσχεται και live εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Λειτουργεί εδώ και δύο εβδομάδες και εμείς ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε. Στις 5 Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί ο Kristijan Molnar
(99981629) Ανδρέα Δρουσιώτη 17, Λεμεσός.

*Φωτογραφία εξωφύλλου από All About Limassol

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close