Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2016
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου» του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος
Η πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Α/φοι Λανίτη και του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Εκατοντάδες φίλοι της φωτογραφίας από όλη την Κύπρο, εμπνεύστηκαν από τη φύση και την ομορφιά των δασών του νησιού μας και συνδύασαν τα στοιχεία της πόλης με τη μαγεία του δάσους και του πρασίνου.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο μέσα από μία πρωτοποριακή εφαρμογή του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος στο Facebook και οι μεγάλοι νικητές βραβεύτηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε μία όμορφη εκδήλωση στη Λευκωσία, αφιερωμένη στα έργα τους!
Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού είναι η Σία Ψυλλίδου, ο Λοΐζος Οικονομίδης και η Έλενα Γεωργίου, οι οποίοι θα δουν τις φωτογραφίες τους τυπωμένες στις εξάδες του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος. Οι 10 νικητές του διαγωνισμού έλαβαν ως δώρο μια κάμερα Go Pro για να αποτυπώσουν τις ομορφότερες στιγμές τους στην ανεπανάληπτη φύση του δάσους. Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είχε τη σπουδαία ευκαιρία να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο η Α/φοι Λανίτη σε συνεργασία με το Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου, θα ενισχύσει την προστασία του δάσους του Κύκκου τους επόμενους μήνες και διάλεξε την εγκατάσταση δεξαμενών βρόχινου νερού για τη φροντίδα των άγριων ζώων.
Ο Marketing Manager της Α/φοί Λανίτη, κ. Νίκος Μπενιουδάκης, δήλωσε: «Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς είχαμε πολλές και αξιόλογες συμμετοχές, από τις οποίες έπρεπε να διαλέξουμε τις 10 καλύτερες, τις οποίες και βραβεύουμε». Εξέφρασε επίσης τη δέσμευση ότι το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος θα συνεχίσει να υποστηρίζει με δράσεις του την προστασία του περιβάλλοντος και του Δάσους του Κύκκου με προσανατολισμό την αειφόρο ανάπτυξη.
Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Φιλοδασικού Σύνδεσμου, κ. Τάκης Τσιντίδης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Α/φοί Λανίτη και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος που φροντίζει τα δάση και την άγρια ζωή της Κύπρου. Επεσήμανε επίσης ότι η χρηματοδότηση κατασκευής πέραν των 25 βροχοσυλλεκτών σε όλες τις περιοχές των δασών της ελεύθερης Κύπρου θα είναι ένα δραστικό μέτρο για τη διατήρηση της άγριας ζωής και του θηράματος.
Για μια ακόμα φορά, το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος έφερε τον κόσμο της πόλης πιο κοντά στη φύση και στο δάσος του Κύκκου, του μεγαλύτερου φυσικού βιότοπου της Κύπρου, με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο πράσινο και το μέλλον πιο βιώσιμο.
Σχετικά
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει μέσα από το Θέατρο Σκιών
Η παράσταση «Κύπρος: Ταξίδι στην Παράδοσή μας» ταξιδεύει σε τέσσερις κοινότητες, συνδυάζοντας χειροποίητες φιγούρες, ζωντανή μουσική και βιωματικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους.
Το «Frear» ταξιδεύει σε έξι κοινότητες της Κύπρου
Μια ξεχωριστή παράσταση σύγχρονου χορού και ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής, εμπνευσμένη από τη μνήμη, τον χρόνο και τη μεταμόρφωση.
Ολοκληρώνεται στη Λάρνακα το επιτυχημένο καλοκαιρινό roadshow ευεξίας «Lidl Better Living Days» της Lidl Κύπρου
Μετά την επιτυχημένη στάση στο Παραλίμνι, το καλοκαιρινό roadshow ευεξίας της Lidl Κύπρου ολοκληρώνει το ταξίδι του στο Lidl Αραδίππου, στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.
Ο Χορός του Φουντουκιού και όλα όσα θα συμβούν το καλοκαίρι στον Πολύστυπο
Το χωριό της Πιτσιλιάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις
Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Ψηφιακή τέχνη, σινεμά, θέατρο, σύγχρονος χορός, λογοτεχνία και μουσική εγκαινιάζουν τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στη Λεμεσό.
Μια οικογενειακή γιορτή για όλες τις ηλικίες, στο χωριό Άλωνα
Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς, εις μνήμη Αλκίνοου Αρτεμίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άλωνας
Καλοκαίρι στον Μονιάτη: Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Tόμπολες, παραδοσιακή μουσική βραδιά με τον Στέφανο Πελεκανή, ποδοσφαιρικό αγώνα, θέατρο, stand-up comedy τζιαι θέατρο σκιών
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις για να γεμίσεις όμορφα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου
Θέατρο, συναυλίες, μπαλέτο, κωμωδία και καλοκαιρινές βραδιές μάς βγάζουν έξω από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου
Ο Πάνω Πλάτρες γεμίζουν μουσική, θέατρο και δράσεις για παιδιά τον Αύγουστο
Δωρεάν καλοκαιρινές εκδηλώσεις, εργαστήρια λεβάντας, μουσικές βραδιές και παιχνίδια μάς δίνουν αφορμή για εξόρμηση στο ορεινό χωριό
Οφτό, μουσική και διασκέδαση στην αυλή της Παναγιώτισσας
Η αυλή της Παναγιώτισσας ετοιμάζεται να γεμίσει ξανά με μουσική, χορό και χαμόγελα!
Η Σάσα Μπάστα ανεβαίνει στη Λεμύθου για μια μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα
Μαζί της ο Γιώργος Βανής, η Γιώτα Χρίστου και ο Άκης Πολυχρονόπουλος
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο και γεύσεις μάς ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Κύπρο