Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2016
Αγωνιστικά αυτοκίνητα, "πειραγμένες" μηχανές, αδρεναλίνη και δεξιοτέχνες οδηγοί θα είναι τα στοιχεία που θα συνθέτουν το πανηγυρικό σκηνικό που θα στηθεί για 2 ημέρες στο My Mall στη Λεμεσό.
Το Tiger Rally δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 4 και 5 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.
Συγκεκιρμένα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού διοργανώνει στις 4-5 Νοεμβρίου τον αγώνα TIGER RALLY που ξεκινά την Παρασκευή η ώρα 18:30 από το MY MALL Limassol με πανηγυρική τελετή εκκίνησης.
Τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Park Fermee στο MY MALL για να ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου η ώρα 08:00 με κατεύθυνση τον Άγιο Μάμα, διανύοντας την πρώτη ειδική διαδρομή με 7.94 χλμ σε χωμάτινο έδαφος.
Η δεύτερη ειδική διαδρομή είναι ο Μέσα Ποταμός 16. Χλμ ξεκινώντας με ανηφορικό άσφαλτινο οδόστρωμα για 3 χλμ περίπου και στην συνέχεια μπαίνοντας σε χωμάτινο έδαφος κατευθύνονται προς το ψηλό δέντρο - Πλάτρες. Θα υπάρχει ανεφοδιασμός καυσίμων και θα προχωρήσουν προς το Φοινί για την τρίτη ειδική διαδρομή των 16.30 χλμ, την κλασική παραδοσιακή διαδρομή να ξεκινά με χώμα και να καταλήγει σε άσφαλτο στον Άγιο Νικόλαο.
Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο MY MALL για service για να συνεχίσουν επαναλαμβάνοντας τις ίδιες διαδρομές με το ίδιο δρομολόγιο.
Στον τερματισμό αναμένεται να φθάσει το πρώτο αυτοκίνητο γύρο στις 15:15 έχοντας ένα δεκάλεπτο σέρβις για να ανέβει τη ράμπα του τερματισμού γύρο στις 16:00-16:30 στον ίδιο χώρο στο MY MALL Limassol.
Το ράλι θα χαρίσει στους λάτρεις των γρήγορω αυτοκινήτων ένα μοναδικό υπερθέαμα! Μην το χάσεις!
-
My Mall
04 Νοεμβρίου - 05 Νοεμβρίου 2016
Σχετικά
Ο Χορός του Φουντουκιού και όλα όσα θα συμβούν το καλοκαίρι στον Πολύστυπο
Το χωριό της Πιτσιλιάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις
Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Ψηφιακή τέχνη, σινεμά, θέατρο, σύγχρονος χορός, λογοτεχνία και μουσική εγκαινιάζουν τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στη Λεμεσό.
Μια οικογενειακή γιορτή για όλες τις ηλικίες, στο χωριό Άλωνα
Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς, εις μνήμη Αλκίνοου Αρτεμίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άλωνας
Καλοκαίρι στον Μονιάτη: Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Tόμπολες, παραδοσιακή μουσική βραδιά με τον Στέφανο Πελεκανή, ποδοσφαιρικό αγώνα, θέατρο, stand-up comedy τζιαι θέατρο σκιών
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις για να γεμίσεις όμορφα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου
Θέατρο, συναυλίες, μπαλέτο, κωμωδία και καλοκαιρινές βραδιές μάς βγάζουν έξω από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου
Ο Πάνω Πλάτρες γεμίζουν μουσική, θέατρο και δράσεις για παιδιά τον Αύγουστο
Δωρεάν καλοκαιρινές εκδηλώσεις, εργαστήρια λεβάντας, μουσικές βραδιές και παιχνίδια μάς δίνουν αφορμή για εξόρμηση στο ορεινό χωριό
Οφτό, μουσική και διασκέδαση στην αυλή της Παναγιώτισσας
Η αυλή της Παναγιώτισσας ετοιμάζεται να γεμίσει ξανά με μουσική, χορό και χαμόγελα!
Η Σάσα Μπάστα ανεβαίνει στη Λεμύθου για μια μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα
Μαζί της ο Γιώργος Βανής, η Γιώτα Χρίστου και ο Άκης Πολυχρονόπουλος
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο και γεύσεις μάς ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Κύπρο
O Αγρός έφτιαξε (πλούσιο) πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοίμασε για το καλοκαίρι ο Αγρός
Γεμάτα χαμόγελα και επιτυχία τα Lidl Better Living Days στη Λεμεσό – Επόμενη στάση το Παραλίμνι
Μετά τα δύο επιτυχημένα διήμερα στα καταστήματα Lidl Αγίας Φυλάξεως και Lidl Ύψωνα, το καλοκαιρινό roadshow ευεξίας της Lidl Κύπρου συνεχίζει το ταξίδι του στις 24 και 25 Ιουλίου.
Motion Comedy: Οι τελευταίες παραστάσεις της περιοδείας σε όλη την Κύπρο
Κωνσταντίνος Ψιλλίδης, Ζαχαρίας Ζαννέττου, Παύλος Παυλίδης και Χαμπής ανεβαίνουν για τελευταία φορά στη σκηνή σε πέντε παραστάσεις γεμάτες γέλιο