Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στο ανανεωμένο El Clasico Cafe

Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε πρώτες εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Λευκωσίας βρίσκεται το νέο El Clasico Café. Η ιστορία του μετρά 4 χρόνια λειτουργίας, αλλά το τελευταίο διάστημα μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο χώρο, υπό νέα διεύθυνση και νέο σχεδιασμό. Το πολυεπίπεδο πλέον El Clasico προσφέρει μια μοναδική all day & night εμπειρία.

Το πρωινό καφεδάκι μπορείς να το απολαύσεις στην μπροστινή βεράντα του, μαζί με ζεστά εύγευστα σπιτικά μπισκότα ή επιλέγοντας το κλασικό breakfast ή κάποιο από τα καλούδια του brunch! Το μεσημέρι ή το βράδυ οι έμπειροί του chef φτιάχνουν εξαιρετικά πιάτα, από ένα μενού στο οποίο μπορείς να βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία φαγητών που έχεις συναντήσει ποτέ σε καφετέρια!

Δοκιμάσαμε το Tandoori chicken kebab και το El Clasico burger που ήταν πλουσιότατα σε γεύσεις και ποσότητα. Επιπλέον, σου προσφέρει και μεγάλη επιλογή σε ποτά και κρασιά ανώτερης ποιότητας, σε χαμηλή τιμή. Ο καλύτερος συνδυασμός! Μάθαμε ακόμη, ότι σερβίρει μεσημεριανό φαγητό -μέσα από ένα μενού 15 πιάτων- από 5 ευρώ!

Στο πίσω μέρος του, υπάρχει ένα ειδικά διαρρυθμισμένο playroom όπου μπορείς να παίξεις χαρτιά, τάβλι ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι επιθυμείς, καθώς και ένας όμορφος παιδότοπος με ειδικό μενού φαγητών για τους μικρούς που απολαμβάνουν μαζί με τους γονείς παιχνίδι και οθόνες οι οποίες μεταδίδουν απευθείας αγώνες.

Όσο για τη βραδινή σου έξοδο στο El Clasico, μάθε ότι μπορείς να επιλέξεις το lounge side του μαγαζιού απολαμβάνοντας κρασί από μια τεράστια γκάμα συνοδευόμενο από cheese platter ή αν θες κάτι πιο δυνατό… ένα από τα αυστηρώς επιλεγμένα whiskey και τα καλύτερα single malts!

Οι επιλογές του DJ δίνουν άλλη ατμόσφαιρα στο χώρο, και βεβαίως δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από όλα τα αθλήματα με ποιότητα εικόνας crystal pix… και ποιότητα ήχου, για την οποία μιλά όλη η πόλη!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close