Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017
Το "The X Factor", το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ. Ένα show που συνεχίζει να εμπνέει και να συναρπάζει τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχει αποτελέσει τη βάση απ' όπου μπόρεσαν να εκτοξευθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα του κόσμου.
Το "The X Factor 2" θα συναντήσει το κοινό του σε Ελλάδα και Κύπρο αφού από τον Απρίλιο ξεκινά και πάλι την προβολή του μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.
Η κριτική επιτροπή αναλαμβάνει να ανακαλύψει τους πιο ξεχωριστούς, από τους οποίους θα προκύψει το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής.
Τα πρόσωπα που θα πάρουν θέση στις τέσσερις καρέκλες είναι:
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο αυθεντικός, εκρηκτικός, μοναδικός στο είδος του και γνήσιος performer. Ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του, με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Έλληνες δημιουργούς, που με το ιδιαίτερο στυλ του απέκτησε φανατικό κοινό. Έχει 22 προσωπικούς δίσκους μεταξύ των οποίων πολλούς χρυσούς και πλατινένιους. Οι live εμφανίσεις του είναι μοναδικές, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον ευρέως κοινού, μαγνητίζοντάς το με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία.
Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon και μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της κάθεται για τέταρτη φορά στην κριτική επιτροπή του X Factor! Αποτελεί μια από τις πιο διαχρονικές ποπ τραγουδίστριες της Ελλάδας αφού μετράει ήδη 13 χρόνια πορείας με αναρίθμητες διακρίσεις και συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες!
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, γεννήθηκε στην Κύπρο και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς - ερμηνευτές της νέας γενιάς, με πολλά τραγούδια του να έχουν αγγίξει την κορυφή των ραδιοφωνικών charts και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Το 2008 άνοιξε τη συναυλία της Jennifer Lopez στην Αθήνα. Έχει γράψει τραγούδια για μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας όπως Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος, Νότης Σφακιανάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Έλενα Παπαρίζου, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα και πολλούς ακόμη.
Ο Μπάμπης Στόκας, καταξιωμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής που μετράει πάνω από μία εικοσαετία στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ. Η solo καριέρα του Μπάμπη Στόκα είναι εξίσου δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Χάρις Αλεξίου, αδερφοί Κατσιμίχα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλoύς ακόμη.
Το "The X Factor" το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής μόνο στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.
Το "The X Factor 2" αναμένεται να ξεκινήσει με τις οντισιόν που θα βγουν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο.
Το κορυφαίο μουσικό show έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ.
Σχετικά
Το Οινοποιείο Τσιάκκας μάς ανεβάζει ξανά στα βουνά για δύο ξεχωριστές βραδιές
Το Οινοποιείο Τσιάκκας προσκαλεί ξανά το κοινό στα βουνά της Πιτσιλιάς για δύο από τις πιο αγαπημένες βραδιές της καλοκαιρινής του σειράς
Η πιο δυνατή έκθεση αθλητικού και κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας έρχεται τον Ιούλιο
Με μοναδικά οχήματα, μουσική, street food και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Κατακλυσμός Λάρνακας 2026: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή
Τα πιο δυνατά live θα δοθούν δίπλα στην παραλία Φοινικούδων
Ο Stavros Flatley επιστρέφει για ακόμη μία τρελή βραδιά στην Κύπρο
Το viral δίδυμο που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του The Meeting Bar για ένα live γεμάτο χορό, γέλιο και… χαμό.
Το Circus Atmosphere έρχεται στο Παραλίμνι
Από 22 Μαΐου ξεκινά το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα της χρονιάς!
«Heart’s Sacred Touch»: Περφορμανς της Αριάννας Οικονόμου για την ομορφιά και την πνευματικότητα
Στον πυρήνα του έργου βρίσκεται η ανάγκη για γαλήνη και η θεραπευτική δύναμη της δημιουργικότητας
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου (για καλό σκοπό)
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία και τιμές από 1-5 ευρώ
Ένα εργαστήρι "Για τις γιαγιάδες μας" (Vol.2) από την ομάδα Γιασεμίν
Βιωματικό Εργαστήρι Kυανοτυπίας και Αφήγησης
Week Agenda: Τα 10 καλύτερα πράγματα που θα γίνουν στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Από τον Ζαμπέτα και τον Νταλάρα μέχρι φλαμένκο, θερινό σινεμά και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, οι επόμενες μέρες φέρνουν μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εξόδους του Μαΐου
Weekend Agenda: 40 όμορφες εκδηλώσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο επιλογές στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, παιδικές δράσεις, street parties και καλοκαιρινά openings δίνουν ρυθμό σε ένα από τα πιο γεμάτα weekends της σεζόν.
Το 3rd Kourion 3x3 Charity Basketball Tournament & Family Fun Day έρχεται το Σάββατο, 23 Μαΐου
«Παίζουμε για τη Συμπερίληψη»