Πάμε Ταξίδι , Guide

Νέο δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα με κυπριακή εταιρεία

Το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα που "αφήνει" ηRyanair, αναλαμβάνει πλέον νέα κυπριακή εταιρεία

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2017

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών κυρίου Μάριου Δημητριάδη έχει κλειδώσει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα μετά από σχετική συνάντηση μεταξύ εμπλεκομένων φορέων της Πάφου, της COBALT και παρουσία του Υπουργού και υπηρεσιακών παραγόντων.        

Σύμφωνα με δημοσίευμα του http://www.pafos.today/, στη συνάντηση εκτός από τον Υπουργό Μεταφορών, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου και άλλους υπηρεσιακούς, εκ μέρους της Cobalt συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και άλλοι αξιωματούχοι της αεροπορικής εταιρείας ενώ από την Πάφο παρέστησαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας ΠΑΣΥΞΕ Πάφου και ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Τόσο ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καθώς και οι υπόλοιποι φορείς εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών για την καθοριστική συμβολή του και παράλληλα χαιρετίζουν την εξαγγελία της αεροπορικής εταιρείας Cobalt για έναρξη πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Η Cobalt έχει περιλάβει την Πάφο στα νέα πτητικά της προγράμματα για το 2017 με τoδρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα και αναμενόμενη περίοδο έναρξης πτήσεων την τελευταία βδομάδα Μαρτίου.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close