Eating News , Εστιατόρια

Μεσημεριανό στο Marzano με €9.90

Απολαυστικές γεύσεις με την υπογραφή του Marzano για κάθε σου γαστρονομική προτίμηση

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2017

Απίθανες γεύσεις, ιταλικής κουζίνα με την υπογραφή του Marzano για κάθε σου γαστρονομική προτίμηση, σε είδη σχάρας, πίτσα, μακαρονάδα και σαλάτα. Σκέτος πειρασμός για το τέλος τα σπιτικά του γλυκά. Εκτός από τις επιλογές στο μενού για το μεσημεριανό ή δείπνο σου, η ομάδα του Marzano έχει ετοιμάσει για τους πελάτες του ειδικό μεσημεριανό μενού με μόλις €9,90 το άτομο, που περιλαμβάνει κυρίως γεύμα, επιδόρπιο και ποτό!

Μπορείς να επιλέξεις κυρίως γεύμα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, πιάτα στη σχάρα, πίτσες και μακαρονάδες και ολοκληρώστε με ένα απολαυστικό γλυκό ημέρας. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που θα δυσκολευτείς από το πιάτο που θα διαλέξεις. Πεντανόστιμα πιάτα σε περιμένουν όπως Pollo Alla Grilia, Mozzarella Burger, Penne Alla Carbonara ή Σαλάτα του Καίσαρα με κοτόπουλο. Εάν πάλι επιθυμείς να δοκιμάσεις μια από τις φημισμένες σαλάτες του Marzano, τότε δεν έχεις παρά να παραγγείλεις τη Bosco, με μανιτάρια και σκόρδο, μοτσαρέλλα, αβοκάντο, ψητές ντομάτες, σπανάκι, ρόκα, βαλσάμικο και σάλτσα από μουστάρδα και μέλι.

Ιδιαίτερα αγαπημένο είναι και το Pollo Con Mozzarella Ciabatta, φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα σε ψωμί ciabatta με φρέσκα μοτσαρέλα, φέτες ντομάτας και σώς από πέστο. Σερβίρεται με πατάτες ξεροψημένες στο φούρνο και ανάμεικτη σαλάτα. Για μόνο €9.90 το μεσημεριανό σου δεν θα ήταν ποτέ τόσο νόστιμο.

Το μεσημεριανό μενού ισχύει για Dine In, Δευτέρα με Παρασκευή 13.00-16.00

Facebook: marzanocyprus, www.marzano.com.cy


Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close