Things to Do , Προσεχώς

Έρχεται το ΟΜΟΥ Festival στο Όμοδος

Με εργαστήρια, κυνήγι θησαυρού και παραστάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2017

Το Όμοδος, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Λεμεοσύ, διοργανώνει φέτος για πρω΄τη φορά ένα πολύ ιδιαίτερο και ενδιαφέρον φεστιβάλ! 

Ένα φεστιβάλ, που σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν με διαδραστικό τρόπο το χωριό, να περάσουν ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν παρακολουθώντας υψηλού επιπέδου και αισθητικής θέαμα με μηδαμινό κόστος. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις ταβέρνες και τα καφενεία του χωριού, τα καταστήματα και ίσως επιλέξουν το Όμοδος και ως χώρο διαμονής. 

Το ΟΜΟΥ Festival Omodos θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουλίου στο Όμοδος και το πρόγραμμμαμ θα περιλαμβάνει από ξενάγηση στους παραδοσιακούς φούρνους του χωριού, μουσκό ταξιδι στη μοσυική των Μάνου Χατζιδάκι και Βασίλη Τσιτσάνη με 5 μουσικούς, παράσταση/μουσικοχορευτικό δρώμενο με 2 μουσικά σχήματα και ομάδα χορού, θεματικό κυνήγι θησαυρού, δημιουργικό εικαστικό παιχνίδι στο πάρκο με θέμα την παράδοση, βιωματικό εργαστήρι κίνησης κ.ά. 

Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook

Όλα όπως προμηνύουν ένα άκως ποιοτικό και παραδοσιακό φεστιβάλ! 

Η έμπνευση...
Το τρίπτυχο φύση, πολιτισμός και παράδοση αποτέλεσε την αφόρμηση για τη δημιουργία και το κτίσιμο της ιδέας προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η ιδέα στην οποία βασίστηκε η υλοποίηση του φεστιβάλ «Ομού» είναι η δημιουργία μιας νέας προσέγγισης και κατ επέκταση οπτικής του υφιστάμενου θεσμού «φεστιβάλ» όπως αυτός πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε χωριά της Κύπρου. Πρόκειται ουσιαστικά για την αναπαράσταση μέρους της κουλτούρας και του πλούσιου πολιτισμού που έχει το χωριό μέσω δημιουργικών δράσεων ενταγμένα σε θεματικές ενότητες. 

Πληροφορίες στο 70007475.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close