Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το deli-bar που έγινε σημείο αναφοράς στη Λευκωσία

Έξοδος σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2017

Αυτό το μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις αφού είναι βέβαιο πως θα περάσεις υπέροχα στο φινετσάτο χώρο του. Πάρε ένα ποτήρι καλό κρασί από το μενού ή από την κάβα του, συνοδεία ενός εξαιρετικού platter επιλεγμένων τυριών και αλλαντικών και - γιατί όχι - γευστικών φαγητών, στοιχεία που αποτελούν τα βασικά συστατικά για να περάσεις όμορφα στην βραδυνή σου έξοδο ή στο μεσημβρινό σου διάλειμμα από τη δουλειά.

Το Barrique Wine & Deli είναι πλέον σημείο αναφοράς στον κόσμο της εστίασης της Λευκωσίας, με συνοδεία ενημερωμένης κάβας απο όλο τον κόσμο. Ο χώρος του κινείται σε μοντέρνα αισθητική με την ντιζαϊνατη κάβα, περιτριγυρισμένη από συντηρητές οίννων και βιτρίνες φορτωμένες με μοναδικές απολαύσεις τυριών και αλλαντικών δικής τους εισαγωγής. Το ξύλο σε συνδιασμό με το μαύρο χρώμα απλώνεται παντού από το ταβάνι, το μπάρ, τα τραπέζια και τις καρέκλες.

Οι μουσικές είναι jazzy και ήρεμες, ό,τι χρειάζεται κανείς για να χαλαρώσει το μεσημβρινό διάλειμμα ή μετά τη δουλειά, απολαμβάνοντας ένα καλό κρασάκι και μια ποικιλία τυριών. Το βραδάκι τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω στις αέρινες βεράντες και αίθριους χώρους του Barrique δημιουργώντας μια ζεστή παρείστικη ατμόσφαιρα.

Στην κουζίνα με έμφαση στην άριστη ποιότητα της ύλης της εποχικότητας και της gourmet μαγειρικής, γίνεται καταπληκτική δουλειά και οι επιλογές για να συνοδεύσεις το κρασί σου είναι αρκετές. Εκτός από τις επιλογές (δικής τους εισαγωγής τυριών και αλλαντικών απο Γαλλία, ιταλία), έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα πλούσιο μενού από ορεκτικά, κυρίως πιάτα, σαλάτες και επιδόρπια.

Ο συνδυασμός του μοντέρνου χώρου, της ενημερωμένης λίστας κρασιών, τα εξαίρετης ποιότητας deli, το άψογο σέρβις από το πλέον καταρτισμένο προσωπικό ειδικά όσον αφορά στην οινική κουλτούρα και οι πολύ καλές τιμές αναμφισβήτητα δεν αφήνουν περιθώρια για μην το επισκεφτείς ξανά και ξανά.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close