Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στο νέο Ocean Basket στη Λευκωσία

Πήγαμε στο ολοκαίνουργιο Ocean Basket απέναντι από το Mall of Cyprus και σου μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2017

Μου άρεσε η νέα τοποθεσία του νέου λευκωσιάτικου Ocean Basket με τη μοντέρνα και άνετη διαρρύθμισή του. Δίνει έναν νέο αέρα στην περιοχή! Πρόκειται για το όγδοο στη σειρά εστιατόριο της νοτιοαφρικανικής αλυσίδας στην Κύπρο, το οποίο σερβίρει τα αγαπημένα και value for money θαλασσινά και σούσι.

Στεγάζεται σε έναν χώρο που ξεπερνά τα 475 τετραγωνικά μέτρα και λανσάρει ένα νέο concept, το οποίο πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας παγκοσμίως. Η φιλοσοφία του χώρου έχει ως στόχο να δημιουργήσει περισσότερη άνεση, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν με ευκολία και στυλ να περάσουν ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Όντως, η δική μας εμπειρία στο νέο εστιατόριο μόνο καλά σχόλια έχει να μοιραστεί μαζί σου!

Ανάμεσα στους ευρύχωρους πάγκους, το γρανιτένιο Sushi Bar και τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια με τις αναπαυτικές ψάθινες καρέκλες, φάγαμε την ποικιλία μας σε πολύ λογικές τιμές και με άψογο σέρβις! Όλα φρεσκοτηγανισμένα ή άριστα σχαροψημένα και σε γενναιόδωρες μερίδες. Αυτή είναι εξάλλου και η φιλοσοφία του μαγαζιού. Αγαπημένη γεύση τα μύδια με την κρεμώδη σος και τα ελληνικά ορμώμενα σούσι του.

Πληροφοριακά, το πρώτο εστιατόριο Ocean Basket άνοιξε τις πόρτες του το 1995, στη Νότια Αφρική. Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 201 εστιατόρια σε 16 χώρες ανά τον κόσμο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close