Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία Ιταλίδα σου μαγειρεύει αυθεντική παραδοσιακή ιταλική κουζίνα

Η Daniela Dalu κατάγεται από την Ρώμη και τα τελευταία χρόνια μας φτιάχνει τις καλύτερες ιταλικές συνταγές στο εστιατόριό της στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2017

Η Spaghetteria Italia Ristorante είναι μία ιταλική τρατορία που σέβεται στο έπακρον τις καταβολές της παραδοσιακής κουζίνας, φτιαγμένης μόνο από ποιοτικές φρέσκες ύλες.

Αν βρεθείς στο λαρνακιώτικο Spaghetteria Italia Ristorante, του οποίου τα γευστικά ηνία καλά κρατεί εδώ και χρόνια η Ρωμαία chef, Daniela Dalu θα γευτείς την απόλυτα αυθεντική ιταλική κουζίνα. Ο σύζυγός της Αντώνης και η θυγατέρα τους, βρίσκονται εκεί και εργάζονται το πιο φιλόξενο τρόπο, διατηρώντας το κλασικό μοτίβο της καθαρά οικογενειακής τρατορίας, στην οποία ο κάθε πελάτης νιώθει σαν φιλοξενούμενος στο σπίτι τους.

Η μπροστινή, καλυμμένη με ξύλο βεράντα με αναγεννησιακή αισθητική και ο εσωτερικός τους χώρος, θα φιλοξενήσει εσένα και τους φίλους σου, για να γευτείτε αρχικά αρωματικό πεπόνι και προσιούτο Πάρμας ή ποιοτικό βοδινό καρπάτσιο, ενισχυμένο με παρμεζάνα παλαίωσης και πικάντικη ρόκα. Εκείς δοκιμάσαμε μια μουσκεμένη με λεμονάτη μουστάρδα, La Peretta insalate, με σπανάκι, αβοκάντο, αχλάδι και καρύδια και κριτσανιστή Pizza al tonno.

Ζυμαρικά και Spaghetteria Italia Ristorante, πάνε μαζί, γι' αυτό δες με προσοχή την κάρτα με τις δυο δεκάδες επιλογές, από τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσεις τα Orecchiette golose με γαρίδες, πέστο βασιλικού και ντοματίνια, αλλά ούτε τα Alla Siciliana, με ζυμαρικά ολικής αλέσεως, μελιτζάνες, ελιές, και φρέσκα μοτσαρέλα.

Τα λιγκουίνι με αστακό και το Invoitini Emiliani, το χοιρινό, γεμιστό με σπανάκι, φιλέτο και το κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και ρίγανη, είναι εξαιρετική επιλογή. Εδώ θα βρεις και τη βιτρίνα με τα σπιτικά ιταλικά γλυκά. Δοκίμασε το σπιτικό τιραμισού και την πανακότα, ενώ να εύχεσαι να μην έχει εξαντληθεί το limoncello της Daniela, που το φτιάχνει η ίδια αποκλειστικά και μόνο για τους φιλοξενούμενούς της από καταπράσινα λεμόνια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close