Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα υπέροχο beach bar σού σερβίρει κοκτέιλ σε λάμπα, κοχύλι και όχι μόνο

Τα παραμυθένια κόκτειλ του νεαρού mixologist Ιωάννη Ιωάννου στοAeyialos Beach Bar στον Πρωταρά που συνεργάζεται αυτό το καλοκαίρι με το Harvest Status από το Παραλίμνι κλέβουν τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2017

Αν δεν γνωρίζεις τον Αιγιαλό στον Πρωταρά καλό είναι να τον επισκεφτείς. Ένας μαγικός χώρος, με πανέμορφη θέα στη θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά.

Στον Αιγιαλό θα πας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για να απολαύσεις την προσεγμένη του κουζίνα και τα εντυπωσιακά cocktail που σερβίρει το υπαίθριο bar που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Το καλοκαίρι εκεί απολαμβάνεις μοναδική θέα από την όμορφα διακοσμημένα με ψάθινα βεράντα του αλλά και από την προνομιακή τοποθεσία του bar του, που λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Εγγυημένα θα φας και θα ενθουσιαστείς με όλα όσα έχει να σου προσφέρει ο Αιγιαλός. Από τα φρεσκότατα ψάρια του, μέχρι τα μαγειρευτά και τα ορεκτικά του, αλλά και ό,τι άλλο επιλέξεις από το πλούσιο μενού του. Εγγύηση για φρέσκο ψάρι είναι οι δύο ιδιοκτήτες του, Αντώνης και Χάρης, που φροντίζουν να φέρνουν την ψαριά της ημέρας κατευθείαν από τις δικές τους επαγγελματικές βάρκες, στη βιτρίνα του εστιατορίου.

Παραμυθένια κοκτέιλ από το Aeyialos Beach Bar
Μάθε ότι από τις 7 το βράδυ, το Aeyialos Beach Bar σε συνεργασία με το Harvest Status από το Παραλίμνι, μετατρέπεται σε wine cocktail bar και μπορείς να δροσιστείς με ένα από τα υπέροχα signature cocktail του βραβευμένου Παγκυπριονίκη για τη χρονιά 2017, bartender Ιωάννη Ιωάννου ο οποίος τον Οκτώβριο θα βρεθεί στην Κοπενγχάγη εκπροσωπόντας την Κύπρο σε διαγωνισμό bartending.

Η μαγευτική θέα του και η μοναδική ατμόσφαιρά του, θα σε χαλαρώσουν αλλά και θα σε απογειώσουν μαζί με τους ήχους της jazz και blues μουσικής του.

Πουθενά αλλού δεν θα βρεις έναν εξαίρετο συνδυασμό καλών γεύσεων και προσεγμένων ποτών, που σε χορταίνουν και σε ξεδιψούν σε λογικότατες τιμές! Γι' αυτό και ο Αιγιαλός είναι η καλύτερη και η απόλυτη επιλογή σου για να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα, να κολυμπήσεις, να χαλαρώσεις, να φας φρέσκο ψάρι και να πιείς δροσερά cocktail.

O mixologist του μαγαζιού Ιωάννης έχει δημιουργήσει ένα ευφάνταστο μενού από κοκτέιλ, με μία κάρτα από την οποία δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Τα κοκτέιλ του χαρακτηρίζονται από αρμονία, πρωτοτυπία και φυσικά σωστή τεχνική στην εφαρμογή της κάθε συνταγής. Εμείς, μάθαμε πως η φαντασία του Ιωάννη ξεπερνά κάθε προσδοκία και φτάνει μέχρι το σερβίρισμα κοκτέιλ σε λάμπα και κοχύλι. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι και η παιχνιδιάρικη περιγραφή του κάθε κοκτέιλ αφού σε βάζει στον παραμυθένιο κόσμο των συστατικών του.

Δοκίμασε το Laverindo de sabores σερβιρισμένο σε λάμπα παρακαλώ! Ένα κοκτέιλ με dry μαστίχα, επίγευση πράσινου μήλου, βιολογικό άβραστο μέλι, μία ιδέα από λεμόνι, πουρέ ανανά.

Ακόμα, στο μενού θα βρεις και το κοκτέιλ που χάρισε στον Ιωάννη την πρώτη θέση στον πρόσφατο παγκύπριο διαγωνισμό. Πρόκειται για το Femme Fatale το οποίο περιγράφεται στο μενού έτσι: Χαμόγελο, βλέμμα, ευφυΐα, χιούμορ που ξεπηδάει από τα ανεπανάληπτα αρώματα της ακαταμάχητης για 5'' συνεχόμενη χρονιά Purity Vodka με ποθητές γεύσεις με βανίλια, φρούτα του πάθους, υπέροχες πινελιές από τζίντζερ, λεμόνι και φυσική γεύση μανταρινιού από αμίμητο χαβιάρι καρπουζιού. Εντυπωσιακό!

Οι εικόνες των κοκτέιλ μιλούν από μόνες τους. Το μόνο που σου απομένει είναι να βρεθείς στον υπέροχο χώρο του μαγαζιού και να τα δοκιμάσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close