Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Burger σαγανάκι και ντόνατ στη νέα άφιξη της Λευκωσίας

Ένα νέο cafe bar restaurant άνοιξε στην Έγκωμη με πρωτότυπα πιάτα, casual ατμόσφαιρα και μουσικές live

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2017

Το νέο καφέ, εστιατόριο και μπαράκι της Λευκωσίας στην Έγκωμη άνοιξε τέλη Ιουνίου και προσελκύει νεαρόκοσμο.

Ένας μεγάλος χώρος, γωνιακό μαγαζί με μοντέρνα διακόσμηση και ρετρό πινελιές. Ένας ευχάριστος και φιλόξενος χώρος με φιλικό προσωπικό και σε εξυπηρετεί από τις 14.00 μέχρι τα ξημερώματα ενώ το σαββατοκύριακο το μαγαζί ανοίγει από τις 11.00. 

Για τους απογευματινούς τύπους, ιδανικός είναι ο εξωτερικός χώρος με τα χαμηλά τραπεζάκια και το μίνι μπαράκι που φτιάχνει τους καφέδες και τα ολόφρεσκα σνακ. Το Avenue αποτελεί την καλύτερη επιλογή και για τους ποδοσφαιρόφιλους της παρέας, αφού υπάρχουν 4 μεγάλες τηλεοράσεις με μεγάφωνα, που τους δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Για εσένα, από την άλλη, που προτιμάς τις βραδινές εξορμήσεις, ο εσωτερικός χώρος με τους παιχνιδιάρικους φωτισμούς, τα ψηλά τραπεζάκια και το μεγάλο μπαρ με τα stools θα σου κινήσει οπωσδήποτε το ενδιαφέρον. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο χώρος σου φτιάχνει το κέφι με τις μουσικές τους, αφού πραγματοποιούνται live εμφανίσεις στη μικρή σκηνή που διαθέτει.

Εκτός απ' όλα αυτά σου προσφέρει και φαγητό, με ένα μενού που περιλαμβάνει ορεκτικάαπό τα οποία σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή το Hallumi envelopes. Προσφέρονται σάντουιτς, από τα ξεχωρίζει το crispy chicken wrap και σαλάτες από τις οποίες μας άρεσε η Rucola Hallumi Salad. Παρόλα αυτά, η πρωτοτυπία και η φαντασία του σεφ βρίσκεται στα burgers του μαγαζιού, και στο Burger Saganaki, ενώ για τους πιο τολμηρούς στο Donut burger.

Για κοκτέιλ και αλκοόλ να εμπιστευτείς τον μπάρμαν του μαγαζιού.

Όσοι, λοιπόν, από εμάς θα μείνουμε στην πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι, θα τα λέμε στο Avenue πίνοντας καφέ, κοκτέιλ, οτιδήποτε τραβά η όρεξή μας! Εμένα πάντως θα με βρεις εκεί με το avenue project cocktail με μαστίχα, ρόδι και βότκα.

*Φωτογραφίες Γιώργος Μιχαήλ

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close