Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εντυπωσιακή η αλλαγή του απόλυτου hot spot της περιοχής του Μακένζυ

Πήγαμε στο εντυπωσιακόRe.Buke Lounge, είδαμε τον ανανεωμένο του χώρο,δοκιμάσαμε τα πιάτα του και μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2017

Όλοι μιλούν για την φανταστική, σούπερ εντυπωσιακή του ανανέωση! Το Re.Buke Lounge μπήκε στη ζωή μας πέρσι, -ως το new entry στην καλοκαιρινή ζωή της Λάρνακας-, και φέτος αποτελεί τον must προορισμό γεύσης και διασκέδασης! Η διακόσμησή του, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς του χώρους, πραγματικά εντυπωσιάζει. Η πυκνή πράσινη βλάστηση δένει με το ξύλο και τα άλλα φυσικά υλικά που δημιουργούν μία ατμόσφαιρα εξωτική.

Η διακριτική πολυτέλεια στα έπιπλα και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι διάχυτη παντού και ο επισκέπτης νιώθει ότι μπαίνει σ' έναν κόσμο χαλάρωσης και διασκέδασης. Η θέα προς την θάλασσα είναι προνόμιο των θαμώνων του που κάθονται αναπαυτικά στα επιβλητικά καθίσματα του ακούοντας επιλεγμένα μουσικά ακούσματα του guest Dj.

Η σαμπάνια ρέει παγωμένη για αυτούς που την αναζητούν, τα cocktail φέρουν υπογραφή του Re.Buke και σε ξεδιψούν με ευφάνταστα ονόματα και υλικά, ενώ οι γεύσεις από το μενού που διαθέτει, για μεσημέρι και βράδι, πραγματικά ικανοποιούν κάθε γούστο και κάθε τσέπη! Σου προτείνω να δοκιμάσεις το καλαμάρι σχάρας σερβιρισμένο με ολόφρεσκες τηγανιτές πατάτες, λαχανικά σχάρας και λαδολέμονο θυμαριού( €16.50) ή το φιλέτο λαβράκι τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο με ντομάτα, κάπαρη, ελιές, σκόρδο, μαϊντανό, θυμάρι σερβιρισμένο με ρύζι ατμού και εποχιακά λαχανικά βραστά (€18.50). Αν, πάλι θες κάτι σε κρέας, τότε φοβερό και γενναιόδωρο είναι το Black Angus burger (€12.50) αλλά και το αρωματικό σουβλάκι κοτόπουλο, μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα, συνοδευμένο με σάλτσα γιαουρτιού, ελληνική πίτα καλαμποκιού, σαλάτα και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες (€14.00). Πολύ νόστιμο και πλούσιο σε γεύση είναι και το Ριζότο άγριων μανιταριών (€10.00). Για κάτι δροσερό και ελαφρύ, η σαλάτα οριεντάλ με ανάμεικτα σαλατικά, σύκα, ντοματίνια, προσιούτο, τηγανιτό χαλούμι, περιχυμένη με βινεγκρέτ από λευκό βαλσάμικο, σερβιρισμένη σε φωλιά από τορτίγια. (€12.50) είναι μία value for money & taste εμπειρία. Για επιδόρπιο, σου προτείνω την εντυπωσιακή του Πάβλοβα (€6.00) ή τους λαχταριστούς λουκουμάδες με τριμμένο καρύδι, θυμαρίσιο μέλι και παγωτό βανίλιας (€6.00). Διάσημα έγιναν τα sushi buffet του που διοργανώνει κάθε Πέμπτη. Κλείσε θέση έγκαιρα, όπως και για τα ανεβαστικά event του που διοργανώνει με θεματικές βραδιές και διάσημους καλεσμένους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close