Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο ντελικατέσεν της πόλης, είναι μία πολλά υποσχόμενη επιλογή

Ένα μοντέρνο μαγαζί, δίπλα στη θάλασσα, που σου τα προσφέρει όλα!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2017

Το The DELI and more είναι η νέα άφιξη στην πόλη του Ζήνωνα, η οποία υπόσχεται να σε φιλοξενεί κάθε στιγμή της ημέρας, και να σου τα προσφέρει όλα!

Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μαγαζί delicatessen με σύγχρονη άποψη, καλαισθησία και αισθητική, που δεν είναι μόνο wine bar, ούτε ένα απλό delicatessen, ούτε όμως μόνο ένα snack bar. 

Μπορείς να μπεις από νωρίς το πρωί να απολαύσεις τον καφέ σου ή να ζητήσεις να σου φτιάξουν ένα νόστιμο πρωινό φτιαγμένο με φρέσκα προϊόντα από την τοπική αγορά.

Αν πεινάσεις το μεσημέρι μπορείς και πάλι να επιστρέψεις εκεί για ζεστά πιάτα, φτιαγμένα με εκλεκτές πρώτες ύλες και ιδιαίτερη φροντίδα ή ακόμα και ένα δροσερό σνακ (από κρύα σάντουιτς και wraps μέχρι σαλάτες, ακόμα και γλυκά). 

Το δε βράδυ το μέρος μεταμορφώνεται σε ένα προσιτό, ζωντανό και μοντέρνο wine bar. Πάρε μια θέση και ζήτησε να σου σερβίρουν ό,τι διαθέτει το μαγαζί από τα εξαιρετικά του τυριά και αλλαντικά, προερχόμενα από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, και γενικότερα όλη την Ευρώπη, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με μια από τις 80 ετικέτες κρασιού που προσφέρει το κατάστημα, εκ των οποίων οι μισές είναι από τις καλύτερες περιοχές της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά και από τον Νέο Κόσμο.

Και όλα αυτά υπό τους ήχους mainstream και commercial μουσικής που σε χαλαρώνει. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close