Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πλούσιος μεζές σε καλή τιμή, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Λεμεσού

Ένα χαριτωμένο μαγαζάκι με τραπεζάκια έξω, με δυνατό σημείο τονπλούσιοκυπριακότου μεζέ

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2017

Η Πλατεία Ηρώων αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Λεμεσού και πρόκειται για μία τοποθεσία άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και τον πολιτισμό της αγαπημένης πόλης.

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα φέτος η πλατεία έχει ανανεωθεί με καινούρια μαγαζιά, που μας προσφέρουν διαφορετικές επιλογές για έξοδο στο κέντρο. Αναμφίβολα, η Πλατεία Ηρώων αυτή τη σεζόν θα γίνει ένα από τα σημεία της Λεμεσού, που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τον χειμώνα με τα στέκια της και τη νυχτερινή της ζωή.

Ένα τέτοιο μαγαζί ήρθε να προστεθεί πρόσφατα στο τετράγωνο της θρυλικής πλατείας της πόλης προσφέροντας μία πολύ καλή επιλογή για νόστιμα φαγητά σχάρας, κυπριακό μεζέ, ποικιλίες κρεατικών και α λα καρτ πιάτα όλα ψημένα στα κάρβουνα, εξ ου και το όνομά του: 'Τα Καρβουνιάσματα στην Πλατεία'.

Ένα χαριτωμένο μαγαζάκι με τραπεζάκια έξω, στον χώρο της πλατείας, ακριβώς απέναντι από το θέατρο Ριάλτο, κι ένα μικρό ζεστό χώρο, που θα μας φιλοξενεί το χειμώνα, για κρεατικά ψημένα στη σχάρα. Δυνατό σημείο του μαγαζιού είναι ο πλούσιος κυπριακός του μεζές (€16) σε πολύ καλή τιμή, που περιλαμβάνει κρύα-ζεστά ορεκτικά, ζουμερό χοιρινό-κοτόπουλο σουβλάκι, μυρωδάτη σεφταλιά, αρνίσια παϊδάκια, πανσέτα και πολλές άλλες νοστιμιές σχάρας.

Μπορείς, όμως, να παραγγείλεις την πληθωρική πιατέλα με ποικιλία κρεατικών για δύο άτομα (€18) ή να πάρεις ένα από τα α λα καρτ πιάτα του μενού, όπως τη ζουμερή μπριζόλα με συνοδευτικά, σουβλάκι στην πίτα, σεφταλιές μερίδα ή οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σου σε καλοψημένο κρεατικό στα κάρβουνα. Μία ιδανική επιλογή για γρήγορο και νόστιμο γεύμα με μπιρίτσα ή κρασάκι στην καρδιά της πόλης αυτήν τη σεζόν.

(99397439) Παύλου Μελά 39, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. Δ-Κ 19.00-01.00.
 

Βρες ακόμα περισσότερες επιλογές για έξοδο, στο ολοκαίνουργιο Check In Οκτωβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close