Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα μικρό σπιτικό bistro με deli σάντουιτς και άλλες λιχουδιές

Ένα γουστόζικο μαγαζί γιαπρόγευμα, φαγητό και καταπληκτικά γλυκά

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2017

Σε περίπτωση που ο δρόμος σου σε βγάλει στην πλατεία του χωριού Πέγιας στην Πάφο την ώρα που πεινάς, κάνε μια στάση στο γουστόζικο καφενεδάκι της Jina, το Peggy's Garden Cafe & Deli που κάποτε είχε το γνωστό Jina’s Place στην Κάτω Πάφο. Πρόκειται για ένα μικρό σπιτικό bistro το οποίο αποτελεί μέρος των παραδοσιακών σπιτιών του παππού του Δημήτρη Λοϊζίδη της Fruit Boutique.

Η καταπράσινη αυλή θα σε αιχμαλωτίσει για να κάτσεις αλλά αν βιάζεσαι τα deli sandwiches και οι άλλες λιχουδιές θα σε ευφράνουν με έκπληξη στο δρόμο. Το χειμώνα ο εσωτερικός χώρος είναι ιδιαίτερα χαριτωμένος. Φτιάχνει επίσης καταπληκτικά γλυκά, πάστες, rolls muffins και άλλα.

Σερβίρει παράλληλα πρόγευμα, φαγητό, φρέσκους χυμούς, καφέ και διάφορα ροφήματα. Κάποιες φορές έχει και lounge ζωντανή μουσική. Διαθέτει μικρό delicatessen με προϊόντα από το Bavarian τα οποία χρησιμοποιεί και στα σάντουιτς της. Δοκίμασε το Wiltshire ham matured cheddar με μουστάρδα, και το σάντουιτς με brie, σπιτική μαρμελάδα κρεμμυδιού σε ψωμί τσιαπάτα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close