Πάμε Ταξίδι , Guide

Tρία νέα δρομολόγια για την Cobalt Air

Ξεκίνησαν οι πτήσεις γιαΛονδίνο Γκάτγουικ, Φρανκφούρτη και Μόσχα (Σερεμέτγιεβο)

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2017

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου Cobalt Air, διευρύνει το δίκτυο των πτήσεών της με τρία νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς προορισμούς που ικανοποιούν τις προτιμήσεις κάθε ταξιδιώτη. Σύμφωνα με το χειμερινό πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, οι πτήσεις από Λάρνακα προς Λονδίνο Γκάτγουικ πραγματοποιούνται έξι φορές την εβδομάδα, οι πτήσεις από Λάρνακα προς Φρανκφούρτη δυο φορές την εβδομάδα και οι πτήσεις από Πάφο προς Μόσχα δυο φορές την εβδομάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air Andrew Madar, δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που η εταιρεία άρχισε να πραγματοποιεί πτήσεις σε Μόσχα, Γκάτγουικ και Φρανκφούρτη, τονίζοντας ότι η Cobalt Air κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.

Ο κ. Madar, επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι της Cobalt γνωρίζουν πολύ καλά τις αξίες της αξιοπιστίας, του ανταγωνισμού και της προσήλωσης στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Διαφέρουμε ουσιαστικά από τις άλλες αεροπορικές εταιρείες καθώς προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο επιβατικό κοινό πρόσθεσε ο κ. Madar.

Ο Επικεφαλής των πτήσεων στο Αεροδρόμιο του Γκάτγουικ Stephen King, καλωσορίζοντας την Cobalt Air ανέφερε ότι οι τακτικές πτήσεις (έξι φορές την εβδομάδα) από και προς το Γκάτγουικ θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τόσο για όσους ταξιδεύουν για διακοπές όσο και για αυτούς που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς καθώς η εταιρεία προσφέρει ελκυστικές τιμές και Business class υπηρεσίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport AG-Frankfurt Anke Giesen, υπογράμμισε ότι η σύνδεση της Κύπρου με την Γερμανία που προσφέρει η Cobalt μέσω την πτήσεων της, αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο δίκτυο, καθώς συνδέει την Φρανκφούρτη με έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό της Μεσογείου.

Η Cobalt Air επί του παρόντος εξυπηρετεί 15 προορισμούς σε 10 χώρες μέσω των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου. Συγκεκριμένα, η Cobalt Air πραγματοποιεί πτήσεις προς το Λονδίνο Γκάτγουικ, Λονδίνο Στάνστεντ, Μάντσεστερ, Μόσχα, Δουβλίνο, Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη Παρίσι, Βηρυτό, Μαδρίτη, Γενεύη, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Τελ Αβίβ.

Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cobalt Air τον Δεκέμβριο προγραμματίζει να εγκαινιάσει μια νέα υπηρεσία Business Class για τη διαδρομή Γκάτγουικ,, που θα συμπεριλαμβάνει μεγάλα ειδικά επαγγελματικά καθίσματα (2×2) εξασφαλίζοντας επιχειρηματική άνεση στις διαδρομές.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close