Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Classic Edition γνωστού εστιατορίου της Λεμεσού εντυπωσιάζει

Με ανανεωμένο μενού, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους τοBistrot 55 Classic Edition έρχεται για να μας προσφέρειμια μοναδική εμπειρία εκλεπτυσμένης εστίασης

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2017

Το Bistrot 55 Classic Edition ξεχωρίζει για την αυθεντική μαγειρική του! Με απόλυτο σεβασμό στη γαστρονομία και επιλέγοντας αγνά υλικά, o σεφ και η ομάδα του δημιουργούν εκλεπτυσμένα πιάτα με σύγχρονη άποψη, προτάσσοντας τις γεύσεις των πρώτων υλών και αναδεικνύοντας τους αριστοτεχνικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς!

Η βασική φιλοσοφία των εστιατορίων Bistrot 55 είναι το Inclusive Cooking: η ομάδα προσφέρει νέες γευστικές προτάσεις με απόλυτο σεβασμό στις διατροφικές προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες των θαμώνων.

Το πολυαγαπημένο και πλέον καθιερωμένο Bistrot 55 Classic Edition στην οδό Ελευθερίας ανανέωσε το μενού του και τους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους και έχει τοποθετηθεί ως μια από τις πρώτες προτιμήσεις των φίλων του καλού φαγητού για μια μοναδική εμπειρία εκλεπτυσμένης εστίασης! Οι οινολογικές εισηγήσεις του σομελιέρ καθώς επίσης τα εκλεκτά ουίσκια και κονιάκ, είναι συνταξιδιώτες στο ταξίδι γεύσεων.

Η ομάδα εξυπηρέτησης χαρακτηρίζεται και επικροτείται για την ανάλαφρη 'καλλιτεχνική' προσέγγιση και την ζεστή υποδοχή. Καθοδηγεί τους επισκέπτες με προτάσεις έχοντας πλήρη γνώση των συνταγών και των καλύτερων συνδυασμών.

Τι να δοκιμάσεις:
Δημοφιλές ορεκτικό της Κλασσικής Εκδοχής των Bistrot 55 είναι το βοδινό ταρτάρ, όπως και το foie gras το οποίο συνοδεύεται από μαρμελάδα σύκου.

Μερικά από τα αγαπημένα κυρίως πιάτα είναι το φιλέτο πάπιας σερβιρισμένο με πουρέ κολοκύθας αλλά και η τριλογία αρνιού - φιλέτο, γλυκάδια, κοιλιά - σερβιρισμένη με νιόκι και λατρεμένες μορχέλες. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις τις γευστικές εκπλήξεις της ημέρας.

«Απογείωση» για τους λάτρεις του γλυκού έχει χαρακτηριστεί η καταπληκτική crème brûlée αλλά και η σύγχρονη απόδοση της pavlova.

Για να συμπληρώσεις την γαστρονομική εμπειρία σου, ρίξε μια ματιά στη συλλογή πούρων και απόλαυσέ την στην ζεστή και φιλόξενη στοά του μαγαζιού.

Λίγα λόγια από τον Chef de Cuisine, Χριστόδουλο Θεοφάνους:
"Εδώ στο Bistrot 55 Classic Edition, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. Βάση μας είναι η γαλλική κουζίνα με μια μοντέρνα και φρέσκα προσέγγιση. Επιλέγουμε αυστηρά τις πρώτες ύλες αναλόγως εποχής. Είναι χαρά μας να συστήνουμε στους καλεσμένους μας υλικά που δεν είναι τόσο γνωστά στα μέρη μας. Είμαι πολύ περίφανος για την ομάδα που εχω στην κουζίνα. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς ομαδικότητα, αφοσίωση, πάθος και συνέπεια. Το μενού ανανεώνεται και αλλάζει κάθε 3 μήνες"

Info: Bistrot 55 Classic Edition (2521200), Ελευθερίας 55, Λεμεσός. Τρ-Παρ 19.00-23.00, Σ 10.00-23.00, Κ 10.00-17.00.
Facebook στη σελίδα Bistrot 55.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close