Eating News , Εστιατόρια

Σ' αυτό το wine bar θα ψήσεις μόνος σου το steak σου σαν επαγγελματίας (και με μαστοριά)

Προετοιμάσου για βραδιές με καλό steak και καλό κρασί

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017

Τι πιο ωραίο από το να παραγγέλνεις το κρέας σου και να έρχεται μπροστά σου όπως ακριβώς το θέλεις. Rare, medium rare, medium, medium well and well done. Και μη νομίζεις δεν είναι τόσο δύσκολο. Κι αυτό γιατί στη Λεμεσό έχεις την επιλογή να το ψήσεις στο πιάτο σου, όσο και όπως θέλεις. Οπότε, θα το απολαύσεις και όπως ακριβώς σου αρέσει.

Πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη τάση, ιδιαίτερα στο εξωτερικό με ειδικές πλάκες, οι οποίες θερμαίνονται και πάνω τους σερβίρεται το κρέας.

Η τάση αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη άφιξη στο The Wine Bar, το μαγαζί της Λεωφόρου Μακαρίου 153 στη Λεμεσό, που από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει με το χώρο του που ξεχωρίζει και για το περιβάλλον του, την έξυπνη διακόσμηση και τη φιλοσοφία του, αλλά και για την ενημερωμένη του λίστα από κρασιά.

Το πιάτο που σερβίρεται πάνω στη ζεστή πλάκα, λοιπόν, αποτελείται από bon fillet 250 γραμμαρίων, με συνοδευτικό από πατάτα φούρνου, φρέσκα μπιζέλια και 2 επιλογές σος, μουστάρδα και μπερνέζ.

Cook it as you like! 
The sensational meal of steak on the stone now on our menu only at ‘’the wine bar’’ There is no other way to enjoy a hot steak cooked exactly the way you want it. Simply cut and cook every bite exactly as you like. With the last bite as hot and delicious as the first, you will run out of meat before you run out of heat!
250grams of Bon Fillet steak, served with fresh snow peas, oven baked potatoe, with bearnaise and mustard sauces.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close