Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017
Τι πιο ωραίο από το να παραγγέλνεις το κρέας σου και να έρχεται μπροστά σου όπως ακριβώς το θέλεις. Rare, medium rare, medium, medium well and well done. Και μη νομίζεις δεν είναι τόσο δύσκολο. Κι αυτό γιατί στη Λεμεσό έχεις την επιλογή να το ψήσεις στο πιάτο σου, όσο και όπως θέλεις. Οπότε, θα το απολαύσεις και όπως ακριβώς σου αρέσει.
Πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη τάση, ιδιαίτερα στο εξωτερικό με ειδικές πλάκες, οι οποίες θερμαίνονται και πάνω τους σερβίρεται το κρέας.
Η τάση αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη άφιξη στο The Wine Bar, το μαγαζί της Λεωφόρου Μακαρίου 153 στη Λεμεσό, που από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει με το χώρο του που ξεχωρίζει και για το περιβάλλον του, την έξυπνη διακόσμηση και τη φιλοσοφία του, αλλά και για την ενημερωμένη του λίστα από κρασιά.
Το πιάτο που σερβίρεται πάνω στη ζεστή πλάκα, λοιπόν, αποτελείται από bon fillet 250 γραμμαρίων, με συνοδευτικό από πατάτα φούρνου, φρέσκα μπιζέλια και 2 επιλογές σος, μουστάρδα και μπερνέζ.
Cook it as you like!
The sensational meal of steak on the stone now on our menu only at ‘’the wine bar’’ There is no other way to enjoy a hot steak cooked exactly the way you want it. Simply cut and cook every bite exactly as you like. With the last bite as hot and delicious as the first, you will run out of meat before you run out of heat!
250grams of Bon Fillet steak, served with fresh snow peas, oven baked potatoe, with bearnaise and mustard sauces.
Σχετικά

Αmiantos River: Ένα υπέροχο πάρκο στο χωριό, για μεζεδάκια και καλή σχάρα
Ετοιμάσου για φαγητό στην πιο πράσινη αυλή της Κύπρου

Ένας υπέροχος χώρος στο χωριό σού σερβίρει και πάλι κυπριακό "μπούκωμα"
Μια από τις ιδανικότερες λύσεις για να απολαύσεις καθαρό αέρα, δροσιά και γεύσεις γεμάτες Κύπρο.

Sky Stars Culinary Series με τον διάσημο σεφ Andreas Senn στο Cap St Georges Hotel & Resort
Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin

Πρώτες εικόνες από τη νέα ταβέρνα της πρωτεύουσας, που ετοιμάζεται να ανοίξει στο κέντρο
Όλες οι πληροφορίες για το νέο opening

Πάμε για καφέ στο νέο, ειδυλλιακό πάρκο της πόλης
Το Πάρκο Σαλίνα σε περιμένει για καφέ, αναζωογονητικές βόλτες και περιπάτους

Τα Kawacom’s παρουσιάζουν ένα νέο ρόφημα που θα σε γεμίσει ενέργεια και δροσιά
Νέο Iced Refresher Collection στα αγαπημένα μας Kawacom’s παγκύπρια

All You Can Eat με μόνο 22€ το άτομο για την πιο αυθεντική sushi εμπειρία
Ένα χωριό μας καλεί για sushi και ποτό

Γεύσεις για μεγάλους, παιχνίδι για μικρούς και νέο μενού στη Μαρίνα Λεμεσού
Κυριακές με δημιουργική ψυχαγωγία για παιδιά και ολοκαίνουργιες καλοκαιρινές γεύσεις

15 ταβερνάκια σε Αγία Νάπα, Πρωταρά και πέριξ, για ξεχωριστούς μεζέδες!
Οι πιο νόστιμες ταβέρνες από το Παραλίμνι και τη Δερύνεια μέχρι τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα

Είναι αυτό το πιο ατμοσφαιρικό beach bar του νησιού;
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός που ξεχωρίζει για τον καλοκαιρινό του παλμό, τις γαστρονομικές εμπειρίες και την απαράμιλλη θέα στο κύμα

Aυθεντική ιαπωνική κουζίνα στην πιο σύγχρονη και fusion εκδοχή της, με θέα τη θάλασσσα
Σε έναν ανανεωμένο χώρο που συνδυάζει μοναδικό design και εκλεπτυσμένη αισθητική, με τη μεσογειακή αύρα και την εξαιρετική φιλοξενία.

Il Teatro: Ένα ατμοσφαιρικό ιταλικό δείπνο στην πιο σαγηνευτική αυλή της πόλης
Ζήσε την αυθεντική ιταλική γαστρονομία και τη μαγεία του al fresco dining, σε έναν χώρο που συνδυάζει παράδοση, φινέτσα και ανεπιτήδευτη κομψότητα