Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τον Ιανουάριο "περπατάμε" στα χνάρια του Θεοδόση Νικολάου

Λογοτεχνικός περίπατος από τα Public και στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2018

Ο βραβευμένος θεσμός των λογοτεχνικών περιπάτων στην Κύπρο συνεχίζεται με αμέριστο ενθουσιασμό από τα Public και την εταιρεία πολιτιστικού τουρισμού Discover Greek Culture. Ο επόμενος τους σταθμός το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 είναι η Λάρνακα όπου οι περιπατητές θα πορευθούν στα χνάρια του Θεοδόση Νικολάου.

Ο Θεοδόσης Νικολάου είναι ένας ποιητής του οποίου ο λόγος πάει στο βάθος των πραγμάτων, χαρακτηρίζεται ως ένας σοφός δάσκαλος στον οποίο οφείλουν πολλά όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, είτε στην Αμμόχωστο, είτε στη Λάρνακα, την πόλη, όπου «Η λίμνη αφήνει γύρω τα βουνά και το τοπίο / Να κατοικούν μες στα νερά της».

Οι συμμετέχοντες στο λογοτεχνικό περίπατο θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν διάφορα σημεία στο κέντρο της Λάρνακας που συνδέονται με τη ζωή και το έργο του Θεοδόσης Νικολάου, αλλά και με έναν κύκλο ανθρώπων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην πνευματική ζωή της πόλης.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10:30 στο Book Lounge των Public Λάρνακας (Λεωφ. Βύρωνος 23 και Γαλιλαίου). Μετά το τέλος του περιπάτου οι συμμετέχοντες θα επιστρέψουν στα Public, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον ποιητή και διηγηματογράφο κ. Νίκο Νικολάου Χατζημιχαήλ  για να συζητήσουν μαζί του για τη ζωή και το έργο του Θεοδόση Νικολάου.

Tα Public με την Discover Greek Culture απέσπασαν ένα ασημένιο και ένα χάλκινο βραβείο για το θεσμό των Λογοτεχνικών Περιπάτων στην τελετή απονομής των Ermis Awards 2016, των βραβείων που διοργανώνονται από την ΕΕΔΕ (Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος) και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.  Πιο συγκεκριμένα ο θεσμός διακρίθηκε στις ενότητες Direct Marketing με SILVER Βραβείο και PR- Experiential Events με BRONZE Βραβείο.

Είσοδος: Δωρεάν (περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Δήλωση συμμετοχής: info@public-cyprus.com.cy & στο 7777-0300 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00)

Φωτογραφίες: Πέρα από το πορτραίτο του ποιητή, οι φωτογραφίες είναι από τον 3ο Λογοτεχνικό Περίπατο στην Κύπρο που ήταν αφιερωμένος στον Κώστα Μόντη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close