Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αντέχεις να φας μεζέ με 27 διαφορετικά πιάτα;

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις όσα περισσότερα αντέξεις… γιατί όλα είναι ένα κι ένα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2018

Σαν προχωρήσεις λίγο έξω από την Πάφο και ανηφορίσεις για τη γραφική Τάλα, να επισκεφτείς τη φημισμένη ταβέρνα Μελιτζιά.

Η τοποθεσία της είναι πραγματικά προνομιακή και η θέα, που σου προσφέρει, απίστευτα εντυπωσιακή!

Στη Μελιτζιά απολαμβάνεις υπέροχα ηλιοβασιλέματα και μια εξαίρετη κουζίνα, που βασίζεται σε αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας.

Σαν πάρεις θέση στον όμορφα διακοσμημένο και φιλόξενο χώρο της, θα ζήσεις την αυθεντική κυπριακή φιλοξενία μ’ ένα ζεστό καλωσόρισμα και μια πλούσια ποικιλία φαγητών φτιαγμένα με πρώτης ποιότητας, ντόπια υλικά μαγειρεμένα όλα με σπιτική φροντίδα. Η ποικιλία, που προσφέρει, είναι πέραν των 27 διαφορετικών πιάτων!

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις όσα περισσότερα αντέξεις… γιατί όλα είναι ένα κι ένα. Εξάλλου, στη Μελιτζιά πας γιατί είσαι φανατικός της γεύσης και ρομαντικός με την Πάφο. Και για να γνωρίζεις, δεν πας μόνο με παρέα. Μπορείς να κλείσεις ολόκληρη την ταβέρνα, αφού αναλαμβάνει και δεξιώσεις, όπως βαπτίσεις σε πολύ λογικές τιμές και με την ίδια πάντα ποιότητα φαγητού.

Πάρε γεύση!
Στη Μελιτζιά θα πας για τους πλουσιότατους, νοστιμότατους μεζέδες, που φτιάχνει με πολύ μεράκι. Σίγουρα πρέπει να γευτείς τους καραόλους, που σερβίρει τον χειμώνα, και να παραγγείλεις επίσης -αν είσαι μερακλής- ένα κεφαλάκι για σούπερ έξτρα μεζεδοκατάνυξη! Εξαιρετικά είναι και τα κουλουράκια που φτιάχνει με έψημα και τα φέρνει στο τέλος.

Γιατί να πας
Η πανέμορφη θέα και η αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα, που απολαμβάνεις, είναι λόγοι για να πας και να ξαναπάς. Με μόνο €15 βρίσκεις μία πλούσια ποικιλία μεζέδων στο καλύτερο σημείο της περιοχής. Κάθε Παρασκευή έχουν ζωντανή μουσική.

Τηλ.: 99574474
Οδός: Γρίβα Διγενή 4, Τάλα, επ. Πάφου.
Δ-Σ 17.00-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close