Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μερακλίδικος μεζές και ποιοτική διασκέδαση σε μια παραδοσιακή, κυπριακή ταβέρνα

Ο Γιάννης, η ψυχή του μαγαζιού, θα φροντίσει να φέρει πρώτης ποιότητας κρέατα και φθαρτά για να μπουν στο τηγάνι και στο κάρβουνο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018

Αγαπημένη και φημισμένη ως μια παραδοσιακή, κυπριακή ταβέρνα, ο Σκουρουβίννος επιμένει να σερβίρει μεζέδες φτιαγμένους από πατροπαράδοτες συνταγές με άριστης ποιότητας υλικά και να διοργανώνει όμορφες μουσικές βραδιές που απογειώνουν την παρέα. Στον Σκουρουβίννο, εγγυημένα θα φας καλά.

Ο Γιάννης, η ψυχή του μαγαζιού, θα φροντίσει να φέρει πρώτης ποιότητας κρέατα και φθαρτά για να μπουν στο τηγάνι και στο κάρβουνο και να έρθουν στο πιάτο σου καλοψημένα και νοστιμότατα! Από τα πρώτα κρύα του πιάτα και ορεκτικά, μέχρι την ποικιλία κρεατικών και τα χόρτα -δικής του παραγωγής-, όλα είναι φτιαγμένα αριστοτεχνικά, σεβόμενα τις πατροπαράδοτες μας γεύσεις. Εσύ, απλά, άραξε με την παρέα σου, στον όμορφο και εντυπωσιακά διακοσμημένο χώρο του, που πραγματικά σου θυμίζει ταβερνείο μερακλίδικο και φιλόξενο, χαλάρωσε τη ζώνη και ετοιμάσου για το φαγοπότι που θα ακολουθήσει. Συντροφιά με ωραία μουσική, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαμβάνεις τον ένα μεζέ μετά τον άλλο!

Πάρε γεύση!
Ο Γιάννης, η ψυχή του μαγαζιού, δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και στην ποσότητα του μεζέ του. Γι’ αυτό, ό,τι και να δοκιμάσεις στον Σκουρουβίννο είναι ένα κι ένα. 

Γιατί να πας
Εκτός από τον σούπερ χορταστικό, μερακλίδικο μεζέ του, θα πας και για ποιοτική διασκέδαση, αφού κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη διοργανώνει ζωντανή μουσική με τον Gregory και τον Τσιάκκα, ενώ Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, σε ταξιδεύουν μουσικά ο Gregory και ο Ντίνος.

(25720692) Φειδία & Πολυξένης Διαμαντή 2, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός. Δ-Σ 17.30-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close