Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα cozy vintage καφέ σε ένα πανέμορφο χωριουδάκι

Ένα παλιό αρχοντικό σπίτι, με εσωτερική καμάρα, αναπαυτικούς καναπέδες, χαμηλό φωτισμό γίνεται ιδανικό στέκι για χαλαρή έξοδο στα πέριξ

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2018

Οδηγώντας λιγότερο από μία ώρα, μερικά χιλιόμετρα από Λευκωσία προς Λεμεσό βγαίνοντας από την έξοδο προς τα τελευταία χωριά της ορεινής Λάρνακας φτάνεις μετά τον Ψεματισμένο στο χωριό Μαρώνι.

Ένα χωριουδάκι απόλυτα γραφικό, με λευκή πέτρα, πολύ κοντά στη θάλασσα, πλακόστρωτα δρομάκια, γύρω στους 800 κατοίκους και 100 ξένους το Μαρώνι αποτελεί ένα όμορφο προορισμό για βόλτα, διαμονή σε κάποιο από τα αγροτουριστικά του και φυσικά για καφέ ή ποτό στο The Old Coffee Shop στο κέντρο της κοινότητας.

Το συγκεκριμένο μαγαζί ανήκει σε ένα ζευγάρι Βρετανών μόνιμων κατοίκων της κοινότητας οι οποίοι ζουν στο Μαρώνι εδώ και αρκετά χρόνια. Σε αυτό το καφέ έβαλαν όλο το μεράκι τους και έφτιαξαν ένα χώρο απόλυτα ζεστό, που σου θυμίζει το σαλόνι της θείας ή της γιαγιάς στο χωριό. Πρόκειται για ένα πανέμορφο παλιό σπίτι, με εσωτερικές καμάρες, ψηλό ταβάνι, μεγάλη ξύλινη εξώπορτα και παράθυρα από τα οποία ο χώρος πλυμμηρίζει με φως. Η vintage διακόσμηση με τους αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες, τους πίνακες στους τοίχους και τα διάφορα άλλα έργα τέχνης δημιουργούν ένα artistic περιβάλλον που θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να περάσεις ξέγνοιαστα και ήρεμα για όσο θα μείνεις εκεί.

Το μενού περιλαμβάνει καφέδες, τσάι, διάφορα ροφήματα, επιλογές από κρασιά, μπίρες και αλκοολούχα ποτά ενώ μπορείς να τα συνοδεύσεις με πλούσια platters. Καθημερινά το μαγαζί φτιάχνει σπιτικά γλυκά όπως lemon ή chocolate cheesecake.

Αν πας εκεί με μεγάλη παρέα μπορείτε να παίξετε κάποιο από τα επιτραπέζια που υπάρχουν στο μαγαζί. Το The Old Coffee Shop διαθέτει και μία πολύ όμορφη εσωτερική αυλή, ιδανική για το καλοκαίρι ή κάποιο ηλιόλουστο πρωινό του χειμώνα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close