Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τσικνίζουμε στ’ Αλώνια με πλούσιο μεζέ και ζωντανή μουσική

Ένας φιλόξενος και ζεστός χώρος για διασκέδαση και εξαιρετικό φαγητό για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2018

Η ταβέρνα Αλώνια στα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας ξέρεις από καλό φαγητό και διασκέδαση. Μία ιδανική επιλογή για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς μεζέδες.

Η ταβέρνα στεγάζεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο. Σε ένα παλιό αρχοντικό με ιστορία 140 χρόνων, που ήταν αρχικά το καφενείο του χωριού, μετά πέρασε στα χέρια του μουχτάρη και χρησιμοποιήθηκε ως αποθηκευτικός χώρος κι έπειτα ως το μέρος, όπου έτρωγαν οι εργάτες δύο φορές την ημέρα. Σήμερα, η ταβέρνα Αλώνια είναι μία φιλόξενη και πολύ καλή επιλογή, για να απολαύσεις αυθεντικό μεζέ και ποιοτική μουσική.

Ο μεζές στα Αλώνια ξεχωρίζει, γιατί σου δίνει μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και ποσότητα πιάτων, που συμπεριλαμβάνει και χορτοφαγικές επιλογές. Το λεμονάτο κουνέλι, οι μελιτζάνες με φέτα στον φούρνο, το αρνίσιο συκώτι με καραμελωμένα κρεμμύδια και το εξαιρετικό κόκκινο κρασί που σερβίρει, είναι γεύσεις, τις οποίες δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις! Για μουσική έχουν τετραμελή ορχήστρα, η οποία αναμειγνύει κλασικά τραγούδια με πινελιές από πιο σύγχρονα μουσικά ακούσματα -ελληνικά και κυπριακά.



Την Τσικνοπέμπτη και τα Καρναβάλια πάμε στ' Αλώνια

Για το γλέντι της Τσικνοπέμπτης υπάρχει ιδανική επιλογή. Η ταβέρνα Αλώνια με ανεβασμένα κέφια ετοιμάζει ένα σούπερ μουσικό πρόγραμμα και εκλεκτό φαγητό. Πλούσιος μεζές με λογής λογής πιάτα και live μουσική. Η διασκέδαση και το γλέντι θα συνεχιστεί με μουσικές επιλογές και καλό φαγητό όχι μόνο την Τσικνοπέμπτη αλλά και τις ημέρες των καρναβαλιών από την Παρασκευή 16 μέχρι και την Κυριακή του Καρναβαλιού 18 Φεβρουαρίου.


Τηλ.: 24634642
Οδός: Αγίας Παρασκευής 37, Λιβάδια, Λάρνακα.
Πέμ-Σ 18.30-02.00 (Τις υπόλοιπες μέρες ανοίγει μόνο με κρατήσεις για μεγάλες παρέες).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close