Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της πόλης, επιστρέφει και φέτος

Τα Λεμέσια επιστρέφουν και φέτος για 19η χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2018

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού επιστρέφουν και φέτος εμπλουτισμένα για 19η χρονιά και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την εξαγγελία της επίσημης έναρξης των Λεμεσίων 2018, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι οι καινοτομίες συνεχίζονται και φέτος στη φετινή διοργάνωση όπου αναμένεται να ξεπεράσει τις 35 χιλιάδες κοινού που θα συμμετέχουν ως αθλητές ή θα τις παρακολουθήσουν ως θεατές.

Το πρόγραμμα των Λεμεσίων σημείωσε ο κ. Νικολαΐδης θα είναι πλούσιο και θα συμπεριλαμβάνει μια πανδαισία αθλητικών διοργανώσεων στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι από 8 χρονών και άνω.

Η αυλαία των 19ων Λεμεσίων πρόσθεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, ανοίγει το Σάββατο 17 Μαρτίου με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο ΓΣΟ και στο φετινό πρόγραμμα της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιείται στην Κύπρο, θα φιλοξενηθούν συνολικά 22 αθλητικές διοργανώσεις με αποκορύφωμα το τρίαθλο στις 4 Νοεμβρίου, το οποίο θα σημάνει και τη λήξη της κορυφαίας γιορτής του αθλητισμού.

Καταλήγοντας ο κ. Νικολαΐδης, κάλεσε όλους, να αγκαλιάσουν, όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις των Λεμεσίων, λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες και χειροκροτώντας την προσπάθεια των αθλητών.

Στη διάρκεια των 19ων Λεμεσίων το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αλλά και να συμμετάσχει σε αθλήματα όπως το Limassol 3on3 και το3Χ3 Challenger, Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης, το Beach Water Polo Tour, το Fitness Day, το Διεθνές Τουρνουά Fudokan Karate, τον Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού, το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, τον 21ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου και το Τρίαθλο.

Στο πλαίσιο των Λεμεσίων θα διοργανωθούν επίσης το RUN4ALL, το Dorian Coastal Challenge, το Φιλανθρωπικό τουρνουά mini football, ο Φιλανθρωπικός αγώνας κολύμβησης, το 4ο omodos cross xenion race, το FITNESS FOR ALL, οι 3οι Διεθνείς Κολυμβητικοί Αγώνες Βετεράνων, το Run in Colour, οι Αγώνες Cross Fit(Cy games), η Μέρα Ανταγωνιστικού Προσανατολισμού, οι Αγώνες Στίβου Βετεράνων αθλητών ,ο Διαγωνισμός Αθλητικής Φωτογραφίας και η καθιερωμένη Τελετή βράβευσης των Αρίστων Αθλητών και Σωματείων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 9 Νοεμβρίου 2018, στην οποία ο Δήμος Λεμεσού θα βραβεύσει αθλητές, αθλήτριες και σωματεία της πόλης, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close