Eating News , Εστιατόρια

Δημοφιλής αλυσίδα ασιατικής κουζίνας, ανοίγει το πέμπτο εστιατόριό της

Οι φανατικοί της κουζίνας θα χαρούν με το νέο κατάστημα της ιαπωνικής αλυσίδας

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2018

Οι φανατικοί των "Wagamama", περίμενουν εδώ και καιρό πώς και πώς την άφιξη ενός καταστήματος της αλυσίδας στη Λάρνακα.

Η αναμονή ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, μιας και το νέο, ολοκαίνουργιο κατάστημα της μεγαλύτερης και πιο δημοφιλούς αλυσίδας pan-ασιάτικης κουζίνας, θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες σε λίγες μέρες.

Πρόκειται για το πέμπτο εστιατόριο Wagamama στην Κύπρο, το οποίο αντιπροσωπεύει η εταιρεία PHC, και το οποίο θα λειτουργήσει στο χώρο όπου προηγουμένως στεγαζόταν το Viale (απέναντι από την Αμερικανική Ακαδημία), στην οδό Γρίβα Διγενή στο κέντρο της πόλης.

Το Wagamama της PHC, λοιπόν, μετά από μία εξαιρετική πορεία χρόνων στη Λευκωσία και πριν μερικά χρόνια και στη Μαρίνα Λεμεσού, στην Πάφο και στην Αγία Νάπα (πέρσι), έρχεται τώρα να κατακτήσει και την πόλη του Ζήνωνα και να συστήσει στην πόλη τα υπέροχα ασιατικά πιάτα του.

Κι αυτό το εστιατόριο αναμένεται να είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία kaizen ("καλή αλλαγή"), να έχει σύγχρονο, casual στυλ στο ντεκόρ, ακολουθώντας διακοσμητικά και τα υπόλοιπα εστιατόρια της αλυσίδας, και θα σερβίρει χορταστικές ιαπωνικές γεύσεις με αρκετές ευρύτερα ασιατικές νότες σε ποικιλία, ανάμεσα τους και sushi, ποτά και κοκτέιλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Wagamama για δύο συνεχόμενες χρονιές αναδείχθηκε ως αγαπημένο εστιατόριο των αναγνωστών στα Check In Eating Awards.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close