Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έχεις πολλούς λόγους για να πας το Πάσχα στη Λόφου

Το Πάσχα στη Λόφου έχεις πολλά να δεις, να κάνεις και να ακούσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2018

Φέτος λέμε να κάνουμε Πάσχα στην ωραία Λόφου!

Εξάλλου, ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου όσο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου μάς δίνουν πολλούς και κυρίως καλούς λόγους για να επισκεφθούμε το χωριό και να περάσουμε ένα όμορφο τετραήμερο στο χωριό, γεμάτο κατάνυξη και εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων διοργανώνει και φέτος τα καθιερωμένα «Παιχνίδκια της Λαμπρής» τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου στις 3 το απόγευμα, στο Δημοτικό Σχολείο Λόφου.

Στο πλαίσιο της γιορτής θα απολαύσεις αγαπημένα έθιμα του τόπου μας, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, ενώ θα παίξεις και διαγωνισμό τόμπολας. Ακόμα θα λάβεις μέρος σε παιχνίδια όπως σακουλοδρομίες, αυγουλοδρομίες, γαϊδουροδρομίες, σχοινί κ.λπ., που στοχεύουν να αναβιώσουν μνήμες του Πάσχα στους παλαιότερους και να δημιουργήσουμε εικόνες στους νεότερους.

Την εκδήλωση θα ‘ντύσουν’ το μουσικό σχήμα των Αχιλλέα Ιωάννου και Χριστιάνας Παύλου καθώς και το χορευτικό σχήμα «Διόνυσος». Η παιδική γωνιά, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής της Μαρίας Κώστα, η βόλτα με τα γαϊδουράκια, και ο διαγωνισμός τόμπολας ολοκληρώνουν με όμορφο τρόπο ένα απόγευμα στο χωριό. 

Δείτε όλο το πρόγραμμα πιο κάτω:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close