Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό το μπεργκεράδικο μόλις άνοιξε και πρέπει να το επισκεφτείς

"Αλύπητα", ζουμερά μπέργκερ για δυνατούς παίκτες του είδους σε ένα νέο μαγαζί που μόλις έκανε την εμφάνισή του

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2018

Οι φίλοι των μπέργκερ σίγουρα θα θελήσουν να επισκεφτούν αυτό το νέο μπεργκεράδικο που έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά της Λάρνακας πριν από μόλις μερικές εβδομάδες. 

Πρόκειται για το μαγαζί No Bones Burger Bar & More όπου θα φας πραγματικό "αλύπητο" μπέργκερ 100% Rib-eye σε ψωμάκι brioche ειδικά φτιαγμένο για το κατάστημα. Μία νοστιμιά που θα την απολαύσεις στην πιο ζουμερή, απίστευτα νόστιμη εκδοχή του στο νέο μπεργκεδάδικο της πόλης του Ζήνωνα.

Το μενού του μαγαζιού δεν περιορίζεται βέβαια μόνο στα μπέργκερ αλλά θα βρεις λαχταριστό γύρο βοδινό, χοιρινό και κοτόπουλο αλλά και πλούσια σάντουιτς. Το μαγαζί σερβίρει φρεσκοκομμένες πατάτες σε κάθε του πιάτο και τα σος που χρησιμοποιεί (Bone’s, Jack Daniels, BBQ, Kansas, Garlic Aioli, Diane, Cheese Sauce) φτιάχνονται στην κουζίνα του καταστήματος. 

Αν τουε ρωτήσεις ποιο μπέργκερ σου προτείνουν θα σου πουν χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο δημοφιλές μέχρι σήμερα του μαγαζιού το Jack Daniels burger με ώριμο cheddar, τραγανά κρεμμύδια, μπέικον, φρέσκια ντομάτα και το ομώνυμο σος . Ταυτόχρονα, όμως, δελεαστικό είναι και το philly cheesesteak sandwich.

Και κάτι ακόμη! Το No Bones Burger Bar & More φτιάχνει και εντυπωσιακά freakshakes που είναι σκέτος πειρασμός! Δοκίμασε το Nutella Donut Freakshake! 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close