Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Η πιο όμορφη αυλή της πόλης έχει μεξικάνικο αέρα και ξέρει από τεκίλα!

Ετοιμάσου για εξωτική fiesta στο Sinners Tequila Bar με cocktails, μπίρες, piñatas, tacos, μουσική και άλλα πολλά αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2018

Το πρώτο tequila bar στην Κύπρο, το Sinners (πρώην Εναλλάξ) είναι πλέον γεγονός. Άνοιξε τον Μάρτιο και εντυπωσιάζει με τα signature cocktails του και την μοναδική συλλογή από tequilas και mezcals που βρίσκονται στα ράφια του, ενώ τα shots “verdita” και “sangrita” που προσφέρει έχουν γίνει ανάρπαστα.

Ο ιδιοκτήτης του Sinners, ένας επαγγελματίας bartender με μεγάλη πείρα στο βιογραφικό του, εμπνευσμένος από τα διάφορα bars που έχει δουλέψει στο εξωτερικό, αναβαθμίζει συνεχώς την διακόσμηση τόσο της αυλής αλλά και του εσωτερικού χώρου με minimal στοιχεία που έξυπνα θυμίζουν Μεξικό, δημιουργεί καινούργια cocktails, και μας προετοιμάζει για το άνοιγμα της κουζίνας που θα προσφέρει Μεξικάνικο street food.

Ετοιμάσου για Παρασκευή και Σάββατο βράδυ!
Με την ευκαιρία της Μεξικάνικης γιορτής “Cinco de Mayo”, το Sinners διοργανώνει fiesta που δεν πρέπει να χάσουμε και σηματοδοτεί την αρχή του δικού του καλοκαιριού. Ο χώρος θα είναι στολισμένος σε Μεξικάνικους ρυθμούς, θα υπάρχει piñata, θα προσφέρονται 3 διαφορετικά cocktails για €6 το καθένα και buckets με corona (5 + 1 δωρεάν) για €20, το Σάββατο θα πωλούνται tacos, και τέλος στα decks θα βρίσκονται γνωστοί DJs της Λευκωσίας για να μας διασκεδάσουν στους ανάλογους ρυθμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook και Instagram (@sinnerstequilabar)

Το event υποστηρίζει η Corona και η Jose Cuervo.

Πληροφορίες: 99263153.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close