Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για ψάρι σε μία από τις πιο φημισμένες ψαροταβέρνες της Κύπρου

Τα 36 χρόνια εμπειρίας της ψαροταβέρνας είναι εγγύηση ότι θα φας νόστιμο και ολόφρεσκο ψάρι

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2018

Γνωστή και φημισμένη, η ψαροταβέρνα Πεντάσχοινος σερβίρει από το 1982 τα πιο φρέσκα ψάρια στις πιο λογικές τιμές. Βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή του Αγίου Θεοδώρου και σου φέρνει όλα τα καλούδια της θάλασσας στα όμορφα στρωμένα τραπέζια του, που έστησε και πάνω στο κύμα, για να τα απολαμβάνεις σ’ ένα απόλυτα ειδυλλιακό τοπίο. Στον άνετο και φιλόξενο χώρο του θα καθίσεις για να φας ολόφρεσκο ψάρι, που φέρνουν καθημερινά οι ιδιόκτητες βάρκες του. Από τα ορεκτικά του μέχρι τα κυρίως πιάτα, όλα φτιάχνονται με αφοσίωση στις παραδοσιακές γεύσεις και πάντοτε με πρώτης ποιότητας υλικά. Η ψαροταβέρνα είναι ανοιχτή ολόχρονα και η τοποθεσία της είναι ιδιαίτερα προνομιακή. Ειδικά το καλοκαίρι αποτελεί μια πραγματική όαση χαράς και χαλάρωσης, αφού μπορείς να συνδυάσεις μια βουτιά στα δροσερά νερά του κολπίσκου με την οργανωμένη παραλία, μαζί με το νόστιμο φαγητό της κουζίνα της ψαροταβέρνας.

Δοκίμασε
Τα 36 χρόνια εμπειρίας της ψαροταβέρνας Πεντάσχοινος είναι εγγύηση ότι θα φας νόστιμο και ολόφρεσκο ψάρι και οι άνθρωποί του θα σε εξυπηρετήσουν στο έπακρο. Κλείσε έγκαιρα τραπέζι, για να γευτείς την κυπριακή τους κουζίνα, την οποία παντρεύουν με την ελληνική με έναν περίτεχνο τρόπο!

Ο ψαρομεζές
Ο πλούσιος ψαρομεζές του (€21/άτομο) περιλαμβάνει χωριάτικη σαλάτα, ποικιλία ορεκτικών, γαρίδες, καβουράκια, μύδια, spring roll θαλασσινών, καβουροκεφτέδες, καλαμαράκια τηγανητά, φρέσκο τηγανιτό ψάρι της βάρκας, χταπόδι στα κάρβουνα, σουπιές σχάρας και τσιπούρα.

Σπεσιαλιτέ
Στον Πεντάσχοινο όλα είναι σπέσιαλ! Όμως, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τις γαρίδες σαγανάκι, που είναι μαγειρεμένες με ούζο και ελληνική φέτα. Πραγματικά σε μεθούν με τα αρώματά τους! Σπουδαίο είναι και το γεμιστό καλαμάρι με καλούδια της Μεσογείου, που αποτελεί μια δελεαστική πρόταση για όσους έχουν… ψαγμένο ουρανίσκο!

(24440044, 96236310) Λεωφόρος Ελλάδος 1, Παραλία Αγίου Θεοδώρου (πέντε λεπτά ανατολικά από το Ζύγι), επ. Λάρνακας. Δ-Κ 12.00-22.30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close