Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων για ολόφρεσκο ψάρι

Μία ξακουστή ψαροταβέρνα της Πάφου που μετρά 40 χρόνια ιστορίας ξέρει από ψάρια και θαλασσινά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2018

Η ξακουστή ψαροταβέρνα της Πάφου αποτελεί σταθερή αξία και αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων, που έρχονται και απολαμβάνουν τα ολόφρεσκα ψάρια της από όλα τα μέρη της Κύπρου. Ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια από τον Νίκο Τυρίμο, γέννημα θρέμμα της Κάτω Πάφου, που χρόνια ολόκληρα εργαζόμενος σε εστιατόρια του κλάδου, πραγματοποίησε το όνειρό του. Βασισμένος στην πολύτιμη εμπειρία του δημιούργησε την ψαροταβέρνα, η οποία φέρει το όνομα του. Τώρα επάξια συνεχίζει ο γιος του, Χρίστος Τυρίμος, τις αρχές του  ιδρυτή της ψαροταβέρνας, που βασίζονται σε τρεις σημαντικές παραμέτρους: να προσφέρεται η καλύτερη ποιότητα σε ψάρια και θαλασσινά, ένα πεντακάθαρο οικογενειακό περιβάλλον για να νιώθεις άνετα και οικεία και τιμές προσιτές για κάθε βαλάντιο, ώστε να απολαμβάνουν όλοι όσα έχει να προσφέρει.

Γι' αυτό και είναι η απόλυτη πρόταση γευστικής απόλαυσης σε ό,τι αφορά τα ψάρια και θαλασσινά! Σε έναν απλά διακοσμημένο χώρο, με νησιώτικες πινελιές, απολαμβάνεις τα φρεσκότατα ψαρικά του, που μυρίζουν κυριολεκτικά θάλασσα.

Δοκίμασε
Εκτός από τον πλoύσιο ψαρομεζέ του, κάνε κράτηση για να απολαύσεις μια μερίδα από τα ψάρια ημέρας, που περιλαμβάνουν: συναγρίδες, ασπρόβλαχο, σορκούς, σκάρους, κουρκούνες, καλαμάρι φρέσκο στην σχάρα και αστακούς/καραβίδες κατόπιν παραγγελίας. Ακόμη, στρείδια φρέσκα, τα οποία σερβίρονται ωμά, σε platter με πάγο, λεμόνι και tabasco, και τα απολαμβάνεις μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Ο ψαρομεζές 
Ο ψαρομεζές του Τυρίμου είναι από τους πιο πλούσιους σε ολόκληρη την Κύπρο! Περιλαμβάνει, εκτός από σαλάτες και ορεκτικά, όπως ταχίνι, ολόφρεσκο, μοναδικό ταραμά φτιαγμένο από την ιδιοκτήτρια κα Γιωργούλλα, κύρταμα (φύκια της θάλασσας που φυτρώνουν στα βράχια της θάλασσας της Πάφου με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες) κι άλλα πολλά. Επιπλέον, έρχονται όλων των ειδών ψάρια, σπιτικοί ψαροκεφτέδες, καβουροκεφτεδες, ρύζι με θαλασσινά, μύδια αχνιστά, κυπριακές πατάτες. Στο τέλος έρχονται φρούτα εποχής και καφέδες. Κι όλα αυτά στη μοναδική τιμή των €19 το άτομο! Γαρίδες σκορδάτες με τη μαγική συνταγή της κυρίας Γιωργούλλας! Κυριολεκτικά θα γλείφεις τα δάκτυλά σου! Ακόμη, μοναδική είναι η αστακομακαρονάδα ή γαριδομακαρονάδα special, για 2 άτομα. Σερβίρονται και ειδικά platter για 2 άτομα, με επιλογές των πελατών σε ψάρια και θαλασσινά.

(26941731, 26942846, 97808120) Aγαπήνωρος 71, Κάτω Πάφος. Δ-Κ 11.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close