News , Guide

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια παραλία της Λεμεσού

Μια νέα εντυπωσιακή παραλία σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στη διάθεση των Λεμεσιανών

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη χώρα μας υπάρχουν εκπληκτικές παραλίες. Εξάλλου από την Πάφο μέχρι τη Λεμεσό και από τη Λάρνακα μέχρι την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, όλη η Κύπρος είναι μία τεράστια ακτογραμμή.

Σε όλες αυτές λοιπόν τις παραλίες, πολύ πρόσφατα πρόκειται να προστεθεί ακόμα μία υπέροχη τοποθεσία, ιδανική για δροσερές βουτιές.

Ο λόγος για την παραλία που βρίσκεται μπροστά από το διεθνών προδιαγραφών έργο Limassol Del Mar, η οποία το τελευταίο διάστημα παρέμενε κλειστή για ανακατασκευή.

Όπως πληροφούμαστε από το Λεμεσός Blogm, ο Δήμος Γερμασόγειας σε συνενόηση και συνεργασία με το Limassol Del Mar, που έχει συμβάλει μάλιστα οικονομικά στην ανάπλαση της παραλίας ως αντιστάθμισμα για την ανάπτυξη, προχώρησε ήδη σε προσθήκη κυμματοθραυστών, για σκοπούς αποφυγής διάβρωσης και ταυτόχρονα έχει δημιουργηθεί πρόνοια για ΑμεΑ καθώς και υποστήριξη και προστασία των ευκαλύπτων που βρίσκονται στην παραλία και κινδύνευαν να καταστραφούν από τα θαλάσσια νερα, προστατεύοντας έτσι και το φυσικό περιβάλλον της τοποθεσίας.

Η συμβολή του Limassol Del Mar
Το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό για το Δήμο Γερμασόγειας και τη Λεμεσό. Το Limassol Del Mar έρχεται να αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού αλλά και να τονώσει οικονομικά την περιοχή μέσω της επενδύσης αλλά και της εργοδότησης σε μετέπειτα στάδιο.

Η τοποθεσία του αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του. Το γεγονός ότι η παραλία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το έργο θα είναι έτοιμη με την ολοκλήρωση του, είναι μια εξαιρετική συγκυρία. Μια ωραία αμμουδιά θα αποτελεί ένα αξιοθαύμαστο σημείο για τους επισκέπτες της περιοχής αλλά και τους ιδιοκτήτες του Limassol Del Mar.

Η παραλία θα διαθέτει απλώστρες και ομπρέλες και όλες τις ανέσεις που μπορεί να έχει μια σύγχρονη και καλά οργανωμένη παραλία.

Πλάνα και σχέδια
Στο παρόν στάδιο η παραλία είχε χωρητικότητα 60 κρεβατάκια. Στόχος μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης είναι να μπορεί να φιλοξενεί πάνω από 300 άτομα, έχοντας διαστάσεις 210 μέτρων μήκους και 19 μέτρων πλάτους.

Στο πλάνο/σχέδιο που ετοίμασε ο Δήμος Γερμασόγειας και αναμένει έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών περιλαμβάνονται πρόνοια για χρήση της παραλίας από ΑμεΑ, café bar στην παραλία, παιδική χαρά, υπαίθριο γυμναστήριο, αποδυτήρια, χώρος περιπάτου καθώς και mini golf, αλλά προφανώς και κρεβατάκια και ομπρέλες μερικά από τα οποία προορίζονται για την χρήση των ιδιοκτητών του Limassol Del Mar

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close