Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

"MAD Nights" και αυτό το καλοκαίρι με ξέφρενα πάρτι σε όλη την Κύπρο

Το φετινό τους πρόγραμμαπρομηνύεται φανταστικό με πάρτι να διοργανώνονται στα καλύτερα μαγαζιά της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουνίου 2018

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά πλέον και οι επόμενοι μήνες αναμένονται θερμοί κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, λόγω των καλοκαιρινών πάρτι που ετοιμάζονται σε όλες τις γωνιές του νησιού μας!

Πανέτοιμοι να προσφέρουν και πάλι το κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο είναι τα ‘MAD NIGHTS’ η ομάδα διοργάνωσης events που βρίσκεται πίσω από τόσα τρελά και ξέφρενα πάρτι που λαμβάνουν χώρο εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια σε διάφορα μαγαζιά της Κύπρου!

Αν θες λοιπόν και φέτος να βγεις απ’ το σπίτι, να παρασυρθείς από τις επιλεγμένες μουσικές επιλογές κορυφαίων Κύπριων και Ελλαδιτών DJs και να κάψεις θερμίδες πολύ πιο εύκολα με ξέφρενο χορό μέχρι το ξημέρωμα, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους MAD Nights σε ένα από τα πολλά μοναδικά πάρτι που θα διοργανώσουν και φέτος με την διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο.

Το πρόγραμμα τους προμηνύεται φανταστικό με πάρτι να διοργανώνονται στα καλύτερα μαγαζιά της Κύπρου όπως το STATE στην Λευκωσία, το DOLCE στην Λεμεσό, το  LOFT στην Πάφο και στην Λάρνακα επίσης. Παράλληλα ετοιμάζονται για την διοργάνωση φοβερών beach parties και επιφυλάσσονται για περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, αλλά επίσης και για ένα ξεχωριστό πάρτι στο βραβευμένο μπαρ, στο Lost and Found!

Οι τυχεροί που έχουν ξαναπάει σε ένα από τα πάρτι αναμένουν με ανυπομονησία το πρώτο πάρτι και την έναρξη της καλοκαιρινής MAD σαιζόν αυτή την Τρίτη 12/6 στο STATE και με την συνέχεια να δίνεται στο DOLCE την Παρασκευή 22/6.

Για να μην χάσεις κανένα MAD night λοιπόν μπορείς απλά να ακολουθήσεις την τρέλα στο Facebook: www.facebook.com/madnightscy και στο Instagram: @madnightscy.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 96473701.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close