Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για ψάρια σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Κύπρου

Διαθέτει μεγάλη γκάμα ολόφρεσκων αλοιφών, ντόπιων, καλομαγειρεμένων ψαριών και λαχταριστών πιάτων

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2018

Τι θες φέτος το καλοκαίρι; Μα φυσικά θάλασσα, ήλιο, διασκέδαση και καλό φαγητό. Όλα αυτά τα προσφέρει στην καλύτερη εκδοχή τους το εστιατόριο Καλαμιές, που είναι ξακουστό για την προνομιακή του τοποθεσία και την εξαιρετική του κουζίνα! Η στεγασμένες, πολυεπίπεδες βεράντες του φιλοξενούν μεγάλες και μικρές παρέες, οικογένειες και ζευγαράκια, που απολαμβάνουν την καταγάλανη θάλασσα και τον γραφικό του κολπίσκο.

Πάρε θέση και πιες ένα από τα δροσερά ποτά, που φτιάχνουν στο μπαρ κι έπειτα διάλεξε το φαγητό της αρεσκείας σου από την εκτενή κάρτα, που διαθέτει. Τι αναζητάς; Ολόφρεσκο ψαράκι; Μαγειρευτά; Μια δροσερή σαλάτα ή ένα νόστιμο κρεατικό στα κάρβουνα; Πες την επιθυμία σου κι έγινε! Η ιδιοκτήτρια, Μαρία, θα φροντίσει να έχεις αυτό που επιθυμείς. Κι αφού απολαύσεις το φαγητό σου, χαλάρωσε μ' έναν αρωματικό καφέ και κάνε βουτιά στα δροσερά νερά της θάλασσας.



Χαλάρωσε κι απόλαυσε την ολοκληρωμένη εμπειρία, που σου προσφέρει το εστιατόριο Καλαμιές με τη γαλάζια θάλασσα να συνηγορεί στην απόλυτη χαλάρωσή σου! Με το αεράκι να σου χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο, θα φας μοναδικά πιάτα ημέρας, με φίνα εξυπηρέτηση σ' ένα μοντέρνο, σούπερ καλοκαιρινό σκηνικό. Οι Καλαμιές δεν κάνουν εκπτώσεις ούτε στην ποιότητα ούτε και στην ποικιλία. Γι' αυτό και η πλούσια κάρτα, που διαθέτει, αποτελείται από κρεατικά, ψάρια, σαλάτες και ζυμαρικά για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Από τα πιο πλούσια σε γεύσεις και σε υλικά πιάτα, που φτιάχνονται από τα χεράκια της Μαρίας, είναι η μυδομακαρονάδα και η αστακομακαρονάδα. Απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ της με ένα λευκό, παγωμένο κρασί.

Στον άνετο, πολυεπίπεδο του χώρο, σε περιμένει μια φανταστική ποικιλία φρεσκομαγειρεμένων πιάτων, την οποία απολαμβάνεις στη στεγασμένη του βεράντα με θέα τον υπέροχο κολπίσκο της περιοχής και το μικρό εκκλησάκι, που βρίσκεται στο βάθος.

(23831145) Ελλήνων 40, Περνέρα, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close