News , Guide

Διεθνής αλυσίδα πεντάστερων ξενοδοχείων "προσγειώνεται" στην Κύπρο

Η Κύπρος μπαίνει στον χάρτη του ξενοδοχειακού κολοσσού Sofitel

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2018

Μία τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα ετοιμάζεται να επενδύσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό με τη δημιουργία ενός υπερπολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου που ανήκει στην αλυσίδα της γνωστής επωνυμίας των Sofitel που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το νέο ξενοδοχείο ανήκει στην εταιρεία-κολοσσός Oxley Holdings η οποία μαζί με την Planetvision Properties θα κατασκευάσει στηΛεμεσό, το ξενοδοχείο ''Sofitel'' που θα είναι κατηγορίας 5 αστέρων.

Πρόκειται για επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων, σε έκταση 105 χιλιάδων τ.μ που θα ανεγερθεί στο ανατολικό τμήμα της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού.

Το επιβλητικό ξενοδοχείο θα είναι χωρητικότητας 245 δωματίων, ενώ στο ίδιο τεμάχιο θα ανεγερθούν δύο ψηλά κτήρια γύρω στους 20 ορόφους το καθένα, με 105 διαμερίσματα.

Μία μοναδική εμπειρία
Η εμπειρία του Sofitel Hotels & Resorts παραμένει απαράμιλλη με μοναδικά εστιατόρια και μπαρ, όπου οι σεφ και μπάρμαν παρουσιάζουν γαλλικές σπεσιαλιτέ συμπληρωμένες από τα καλύτερα προϊόντα της τοπικής κουζίνας. Πλέον, και οι Κύπριοι αλλά και οι ξένοι τουρίστες της χώρας μας θα μπορούν να απολαύσουν ένα πρωτοποριακό μείγμα της γαλλικής art de vivre, της φινέτσας και της νεωτερικότητας σε συνδυασμό με τον τοπικό πολιτισμό και τα έθιμα. Η Sofitel προσφέρει εκλεπτυσμένη εξυπηρέτηση με μοντέρνο στιλ και προσφέρει συνδυασμό κομψότητας και εξαιρετικής ομορφιάς.

Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο και η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το καλοκαίρι του 2022.

Με πληροφορίες από Capital Today 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close