Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2018
Σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, με το κύμα κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια σου, το ανανεωμένο Gin Fish παραμένει η απόλυτη πρόταση εξόδου και αυτό το καλοκαίρι. Η ατμόσφαιρα το ίδιο υπέροχη και χαλαρωτική, το μπαρ ακόμη πιο αναβαθμισμένο σε κάθε τι που σερβίρει και η νέα του κάρτα διαθέτει επιλογές για όλα τα γούστα.

Μετά από τη ριζική ανανέωση του μενού του, ανακαλύπτεις ευφάνταστες δημιουργίες βασισμένες στη μοντέρνα, διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, που συνδυάζονται εξαίσια με μοναδικής έμπνευσης cocktail. Φρέσκα στρείδια, πύργοι με ποικιλίες θαλασσινών, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, όπως μελιτζανοσαλάτα (€3) και καλοχτυπημένος ταραμάς από λευκό αβγοτάραχο (€3), συνδυάζονται εξαιρετικά με ένα Mare & Mediterranean gin (€12) που διαθέτει επαναστατικό συνδυασμό βοτάνων και συμπεριλαμβάνει ελιά Arbequina, βασιλικό, δεντρολίβανο και θυμάρι.

Χαλαρώνοντας και κάποιες στιγμές ονειροπολώντας, καθίσαμε αναπαυτικά στις νέες του καρέκλες και με θέα τον απίστευτο ορίζοντα που ξεδιπλωνόταν μπροστά μας απολαύσαμε πιάτα από τη νέα κάρτα μενού του, που οφείλω να ομολογήσω ήταν τέλεια! Το ψητό χταπόδι πάνω σε κρέμα από παντζάρι, κρεμμύδια τουρσί, μάραθο, μαγιονέζα espelette και βλαστούς μπιζελιού (€10.50) είχε όλη τη νοστιμιά που ψάχναμε για πρώτο πιάτο.

Υπέροχα ήταν και τα αχνιστά κυδώνια με βότανα και λαχανικά αρωματισμένα με gin (€12.50). Το σπανακοριζότο (€19.50) με κρέμα από σπανάκι και φιλέτο τσιπούρας, φύλλα σπανακιού και ψητά ντοματίνια ήταν μια εξαιρετική επιλογή, που την μοιραστήκαμε και βεβαίως παραγγείλαμε και δύο γλυκά για ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία… Berries Panacota (€7) με αφρό από ζαμπούκο, φρούτα του πάθους και σορμπέ βατόμουρο και μια Pavlova Gin-Fish style (€6.50).
(25354200) Παλιό λιμάνι, Λεμεσός. Δ-Κ 17.00-αργά.
Σχετικά
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του
Το Πατρικόν μάς καλεί σε τραπέζωμα στην παλιά Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Κολοκάσι, λουβάνα, παστουρμάς, καραόλοι, κρασί κ.ά.
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια με ένα glamorous διήμερο στη Λεμεσό
Το La Petite Maison Limassol γιορτάζει 4 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό με ένα ξεχωριστό διήμερο event στις 16 & 17 Μαΐου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Μια στάση στο Hurry Curry αρκεί για να σε βάλει στον κόσμο των αυθεντικών ασιατικών γεύσεων
Με αρωματικά curries, πλούσιο μενού, comfort πιάτα και γεύσεις που ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη ασιατική κουζίνα, το Hurry Curry έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στη Λευκωσία.
Το στέκι που έμαθε την Κύπρο τι σημαίνει πραγματικό οφτό
Ο φούρνος του Κύκκου ξαναπαίρνει φωτιά και φέτος, με τη σκυτάλη να περνά στην επόμενη γενιά.
Πήγαμε για μακαρόνια του φούρνου και ρέσι στη νέα άφιξη της Λευκωσίας
Φάγαμε μεζεδάκια στο ‘Αμαν Λάχει κι αυτές ήταν οι εντυπώσεις μας
Το καφενείο του παππού και της γιαγιάς του Κωνσταντίνου (Ζάκου) έγινε ένα υπέροχο ταβερνάκι
Spring Sips: 5 σπουδαία κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους το σαββατοκύριακο
5 κυπριακά οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία εμπειρία γευσιγνωσίας και περιήγησης μέσα στην ανοιξιάτικη φύση.
Στασάνδρου-Πινδάρου: Οι 22 καλύτερες στάσεις για φαγητό, ποτό και καφέ στην πρωτεύουσα
Από brunch και specialty coffee μέχρι street food, cocktails και δημιουργική κουζίνα — οι δύο πιο ζωντανοί δρόμοι της πρωτεύουσας τα έχουν όλα
Το πετρόκτιστο στέκι με την ατμοσφαιρική αυλή ανοίγει ξανά
Ανοίγει ξανά με νέα διεύθυνση, διατηρώντας όμως τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε.
Η επιστροφή που περιμέναμε…
Η έξοδος για καλό ψάρι βρίσκει και πάλι τον ιδανικό της προορισμό