News , Guide

CTL Eurocollege, Limassol

Κολλέγιο με Ιστορία Το CTL Eurocollege αποτελεί τη μετεξέλιξη της CTL Academy Αμμοχώστου, η οποία είχε ιδρυθεί το 1966 από τον σημερινό Εκτελεστικό Διευθυντή του Κολλεγίου, κ. Ανδρέα Παπαθωμά

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2018

Στο CTL Eurocollege θεωρούμε ότι έχουμε καθήκον, υποχρέωση και μοναδική αποστολή να παράσχουμε στους φοιτητές μας το σωστό περιβάλλον, από το οποίο θα πάρουν τα απαιτούμενα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης, με σκοπό τη διεκδίκηση μιας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας.

Το CTL Eurocollege αποτελεί τη μετεξέλιξη της CTL Academy Αμμοχώστου, η οποία είχε ιδρυθεί το 1966 από τον σημερινό Εκτελεστικό Διευθυντή του Κολλεγίου, κ. Ανδρέα Παπαθωμά. Το Κολλέγιο, ως συνεχιστής του οράματος εκείνου, και νιώθοντας την ευθύνη της παράδοσης και της καλής φήμης που είχε δημιουργήσει τότε η Σχολή, έθεσε από την αρχή ψηλά τον πήχη όσον αφορά το επίπεδο μόρφωσης και έβαλε μοναδικό του στόχο και αποστολή την ποιοτική εκπαίδευση.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εξασφαλισμένο μέλλον
Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες στους φοιτητές για τη σωστή παρακολούθηση των σπουδών τους. Η βιβλιοθήκη και οι χώροι μελέτης δίνουν στους φοιτητές του CTL Eurocollege τη δυνατότητα για έρευνα και συνεχή αναβάθμιση των γνώσεών τους. Οι άνετοι χώροι, οι τεχνολογικά αναβαθμισμένες και ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας κάνουν το CTL Eurocollege έναν σύγχρονο χώρο επέκτασης των οριζόντων. Παράλληλα, η προσωπική καθοδήγηση και βοήθεια από το προσοντούχο και έμπειρο προσωπικό είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που δίνουν στις σπουδές στο CTL Eurocollege τη διάσταση ενός αναγνωρισμένου Ιδρύματος διεθνούς κύρους.

Το διεθνές αυτό κύρος και η αναγνώριση δίνουν ανάμεσα σ' άλλα την ευκαιρία σε οποιονδήποτε φοιτητή να μεταγραφεί από και προς οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο της Κύπρου ή του εξωτερικού με μεταφορά πιστωτικών μονάδων. Αυτό είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα την αποδοχή φοιτητών του για συνέχιση των σπουδών τους σε Πανεπιστήμια χωρών, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά και Αυστραλία στο 2ο ή 3ο έτος Πτυχίου ή στο Μεταπτυχιακό. Οι στενές επαφές με Ιδρύματα του εξωτερικού είναι και ο κύριος λόγος που η γλώσσα διδασκαλίας στο CTL Eurocollege είναι η αγγλική. Σήμερα, δεκαετίες μετά, το CTL Eurocollege μετρά αρκετές χιλιάδες αποφοίτων, οι οποίοι έχουν απορροφηθεί στην κυπριακή ή τη διεθνή αγορά εργασίας.

5 λόγοι για να επιλέξεις το CTL Eurocollege για τις σπουδές σου
1. Διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό πρωτοποριακών και καινοτόμων αξιολογημένων προγραμμάτων σπουδών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου και να συμπληρώσουν τα κενά της αγοράς εργασίας, μέσω των οποίων μπορείς να επωφεληθείς της κρατικής χορηγίας.

2. Εδώ θα βρεις ένα φιλικό περιβάλλον να σε περιμένει, με προσωπική προσέγγιση και φροντίδα για κάθε φοιτητή, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όπου πολύ γρήγορα θα νιώσεις μέλος της μεγάλης οικογένειας του CTL.

3. Στις αίθουσες του CTL Eurocollege ο αριθμός των φοιτητών είναι σχετικά μικρός, ώστε να μπορεί να δίνεται αρκετός χρόνος και προσοχή από τον καθηγητή στον κάθε φοιτητή ξεχωριστά. Εξάλλου οι μέθοδοι εκπαίδευσης που χρησιμοποιούνται, προϋποθέτουν τον εντοπισμό των αδυναμιών, αλλά και των δυνατοτήτων του κάθε φοιτητή και της βελτίωσης και ενίσχυσής του.

4. Η μόρφωση που παρέχει το CTL Eurocollege είναι υψηλού επιπέδου και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε οι φοιτητές να μπορούν να εξελιχθούν και να ανελιχθούν επαγγελματικά, αλλά και να επιμορφώνονται διαρκώς.

5. Ως Εκπαιδευτικό Ίδρυμα το Κολλέγιο νιώθει ότι έχει καθήκον και υποχρέωση να έχει σημαντικό ρόλο στον κοινωνικό ιστό, τόσο της Λεμεσού όσο και της Κύπρου γενικότερα και να έχει ως στόχο όχι το οικονομικό κέρδος, αλλά την επίτευξη των στόχων των φοιτητών του. Για τον λόγο αυτό φροντίζει πάντα το ύψος των διδάκτρων του να είναι σε προσιτό και λογικό επίπεδο, με ευκαιρίες για υποτροφία σε άριστους ή άπορους φοιτητές, ώστε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης.



Πληροφορίες:
Οδός: Σπύρου Κυπριανού 118, 3077, Λεμεσός.
P.O. Box: 51938, 3509, Λεμεσός.
Τηλ.: 25736501 Fax: 25736629
Web: www.ctleuro.ac.cy
e-mail: college@ctleuro.ac.cy
Facebook: ctleurocollege
Instagram: ctleurocollegecy

Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close